H Panda Security ανακοινώνει το Panda Cloud Partner Center 2.1

01:51 2/11/2011 - Πηγή: PC Nea
Η Panda Security, the Cloud Security Company, ανακοίνωσε το νέο Panda Cloud Partner Center 2.1. Η υπηρεσία είναι σχεδιασμένη για τους συνεργάτες του καναλιού καθώς και παροχείς υπηρεσιών, παρέχοντάς τους ασφάλεια σε email
και συστήματα endpoint (servers, PCs και laptops), αλλά και αποτελεσματική διαχείριση του κύκλου ζωής των πελατών εξ αποστάσεως. Οι συνεργάτες μπορούν να διενεργούν όλες τις εργασίες τους σε απευθείας σύνδεση, σε πραγματικό χρόνο και σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Το Panda Cloud Partner Center, η πρώτη έκδοση του οποίου ανακοινώθηκε τον περασμένο Μάιο, επιτρέπει στους συνεργάτες και παροχείς υπηρεσιών να πραγματοποιούν πιο εύκολα πωλήσεις σε λογισμικό ασφαλείας, με την μέγιστη αυτονομία από τον προμηθευτή.

Η νέα έκδοση του Panda Cloud Partner Center 2.1 περιλαμβάνει τις παρακάτω βελτιώσεις:

> Απλοποιεί τη διαδικασία ανανέωσης αδειών, παρέχοντας συνοπτικές πληροφορίες σχετικά με τις εκκρεμείς ανανεώσεις:
- Εμφανίζει ειδοποιήσεις στην κεντρική κονσόλα του Panda Cloud Partner Center σχετικά με τις ληγμένες άδειες και τις άδειες που πρόκειται να λήξουν.
- Αποστέλλει ειδοποιήσεις μέσω e-mail προς τους συνεργάτες, με πληροφορίες που αφορούν στις άδειες των πελατών που έχουν λήξει ή πρόκειται να λήξουν.

> Επιτρέπει στους συνεργάτες να ανανεώσουν αυτόματα τις άδειες των πελατών τους. Πιο συγκεκριμένα, μπορούν να επιλέγουν τους πελάτες των οποίων οι άδειες θα πρέπει να ανανεωθούν αυτόματα όταν φτάσουν στην ημερομηνία λήξης τους.

> Επιτρέπει στους συνεργάτες την αυτόματη εκχώρηση αδειών προς τους πελάτες τους. Πιο συγκεκριμένα, μπορούν να επιλέξουν τους πελάτες στους οποίους θα επιτραπεί να κάνουν όσες εγκαταστάσεις θέλουν, ακόμη και αν δεν διαθέτουν επαρκείς άδειες. Η δυνατότητα αυτή είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για τους συνεργάτες που τιμολογούν τους πελάτες τους ανάλογα με τον αριθμό των αδειών που έχουν πράγματι χρησιμοποιηθεί (όχι τον αριθμό που γράφει η σύμβαση).

> Επιτρέπει στους συνεργάτες να βλέπουν το ιστορικό των εκχωρημένων αδειών προς τους πελάτες τους.

> Επιτρέπει στους συνεργάτες να εκχωρούν δοκιμαστικές άδειες στους υπάρχοντες πελάτες. Μπορούν να δίνουν δοκιμαστικές άδειες σε πελάτες για προϊόντα τα οποία δεν χρησιμοποιούν ήδη οι πελάτες με άδεια χρήσης.

Τα νέα χαρακτηριστικά που περιλαμβάνει το Panda Cloud Partner Center 2.1 απλοποιεί τη διαδικασία ανανέωσης για τους συνεργάτες, μειώνοντας στο ελάχιστο τον απαιτούμενο χρόνο. Επιπλέον διευκολύνουν το cross-selling, αφού προσφέρουν δοκιμαστικές εκδόσεις σε προϊόντα που δεν έχουν χρησιμοποιήσει. Το ιστορικό επιτρέπει την προβολή όλων των προηγούμενων ενεργειών, συμπεριλαμβανομένων όσων αδειών έχουν χορηγηθεί στους χρήστες με πιστοποιητικά.

Η Panda Security θα δώσει πέντε άδειες χρήσης του Panda Cloud Office Protection σε όλους τους συνεργάτες που εγγράφονται στο Panda Cloud Partner Center. Οι συνεργάτες του καναλιού που θέλουν να εγγραφούν και να επωφεληθούν από τ
Keywords
Τυχαία Θέματα