H ADACOM "Χρυσός Χορηγός" στο 5ο Συνέδριο Infocom Security 2015

08:50 28/3/2015 - Πηγή: PC Nea
Παρούσα και στο φετινό 5ο Συνέδριο Infocom Security, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 1η Απριλίου 2015 στο ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα, θα είναι η εταιρεία ADACOM, που δραστηριοποιείται στον τομέα των λύσεων ασφάλειας πληροφοριακών συστημάτων.

Το συνέδριο Infocom Security
έχει καθιερωθεί ως η ετήσια συνάντηση όσων ενδιαφέρονται για θέματα ασφάλειας δεδομένων, με μεγάλη συμμετοχή επαγγελματιών από επιχειρήσεις και οργανισμούς, αλλά και εξειδικευμένους εισηγητές σε ζητήματα ασφάλειας πληροφοριών, από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η ADACOM, -που θα είναι και φέτος ένας από τους χρυσούς χορηγούς του συνεδρίου-, θα παρουσιάσει στους συνέδρους εισήγηση με θέμα: “Hands-off security: protecting the information journey from mobile to cloud”. Το αντικείμενο θα αναλύσει ο CTO της εταιρείας, κος Δημήτρης Πατσός.

Παράλληλα, σε συνεργασία με τις εταιρείες Symantec και Boldon James, διοργανώνει δύο πολύ ενδιαφέροντα workshops για την ασφάλεια δεδομένων με θέματα: "Προστασία του email σε smartphones και tablets" και "Using Data Classification in Practice to Enhance Data Loss Prevention"

Η συμμετοχή στα workshops (που θα διεξαχθούν από 12:30' έως 15:00') είναι ελεύθερη, αλλά πρέπει να γίνει δήλωση συμμετοχής στο www.eventora.com/en/Events/infocom-security-2015, καθώς οι θέσεις για τους συμμετέχοντες είναι περιορισμένες.

Το συνέδριο συνδιοργανώνεται από τις εταιρείες Smart Press και Press line. Λεπτομέρειες για το ακριβές πρόγραμμα διατίθενται στο http://www.infocomsecurity.gr
Keywords
Αναζητήσεις
adacom
Τυχαία Θέματα