H Communication EFFECT συμμετέχει στην προώθηση της διεθνούς πρωτοβουλίας 100 LIVES

13:14 24/3/2015 - Πηγή: PC Nea
Η Communication EFFECT, ως μέλος του δικτύου της Edelman, ανέλαβε την παρουσίαση και επικοινωνία της διεθνούς πρωτοβουλίας 100 LIVES, μέρος της οποίας είναι και η θέσπιση του νέου ανθρωπιστικού βραβείου “Aurora Prize for Awakening Humanity”.

Η εταιρεία συνεργάστηκε με τις αντίστοιχες ομάδες σε Νέα Υόρκη, Καναδά, Αργεντινή, Γαλλία,
Δανία, Σουηδία, Γερμανία και Αυστραλία, με την καθοδήγηση του γραφείου της Edelman στο Λονδίνο, με στόχο τη χαρτογράφηση της αγοράς και την υλοποίηση της καμπάνιας στην Ελλάδα, λαμβάνοντας υπόψη τα τοπικά χαρακτηριστικά.

Η πρωτοβουλία 100 LIVES είναι μια νέα διεθνής πρωτοβουλία που θεμελιώνεται στα γεγονότα της Γενοκτονίας των Αρμενίων, κατά τη διάρκεια της οποίας χιλιάδες Αρμένιοι σώθηκαν χάρη στη θαρραλέα και ηρωική δράση προσώπων και οργανισμών. Έναν αιώνα αργότερα, η πρωτοβουλία 100 LIVES επιθυμεί να εκφράσει ευγνωμοσύνη, να μοιραστεί ιστορίες επιζώντων και των σωτήρων τους και να γιορτάσει τη δύναμη του ανθρώπινου πνεύματος.

Διεθνώς αναγνωρισμένες προσωπικότητες, όπως ο ηθοποιός George Clooney και ο βραβευμένος με Nobel Ειρήνης Elie Wiesel, συμμετέχουν και συνεισφέρουν σε αυτό, ενώ παράλληλα ανακοινώνεται και η θέσπιση του βραβείου “Aurora Prize for Awakening Humanity” ως κίνητρο για τους σύγχρονους σωτήρες. Κάθε χρόνο, 1 εκατ. δολάρια θα δίνεται σε έναν παραλήπτη, ο οποίος με τη σειρά του θα το προσφέρει στον οργανισμό που ορίζει ως πηγή έμπνευσης για τη δράση του.

Η πρωτοβουλία 100 LIVES δημιουργήθηκε από τους διεθνής επιχειρηματίες και φιλάνθρωπους, Ruben Vardanyan και Noubar Afeyan και τον ανθρωπιστή Vartan Gregorian, προκειμένου να αναδειχθεί ο αντίκτυπος της Γενοκτονίας των Αρμενίων και πώς αρκετοί από τους επιζήσαντες συνέχισαν τη ζωή τους με επιτυχία, συνεισφέροντας σημαντικά στον παγκόσμιο πολιτισμό, τις τέχνες, τον αθλητισμό, τις επιστήμες και τον επιχειρηματικό κόσμο.
Keywords
Τυχαία Θέματα