First Data και Warply λανσάρουν το «e-coupon» στην ελληνική αγορά

16:44 14/5/2014 - Πηγή: PC Nea
H First Data Hellas, σε συνεργασία με την Warply δημιουργούν υπηρεσία παροχής ηλεκτρονικών εκπτωτικών κουπονιών, μέσα από κινητά τηλέφωνα.

Η υπηρεσία -η πρώτη του είδους που θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα όπως επισημαίνουν οι συντελεστές- θα προσφέρει στους καταναλωτές τη δυνατότητα να λαμβάνουν online προσφορές
ή εκπτωτικά κουπόνια στο κινητό τους και να τα εξαργυρώνουν σε συνεργαζόμενα σημεία πώλησης.

Η τεχνολογία ecouponing της Warply προσφέρει τη δυνατότητα σε παρόχους, προμηθευτές και πωλητές λιανικής, να σχεδιάσουν και να διαθέσουν κουπόνια, τα οποία μπορούν να αποθηκεύονται στην πλατφόρμα επεξεργασίας της First Data. Όταν επιλέγουν ένα κουπόνι, οι καταναλωτές θα μπορούν να το εξαργυρώνουν στο σημείο πώλησης με τη χρήση ενός μοναδικού κωδικού.

Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής, η προσφορά/μείωση τιμής εισάγεται αυτόματα στον λογαριασμό και καταγράφεται στην απόδειξη. Η πλατφόρμα e-couponing θα προσφέρει στους καταναλωτές τη δυνατότητα να επωφελούνται από τρέχουσες προσφορές και μειώσεις τιμών, γρήγορη διεκπεραίωση και ταχύτερη εξυπηρέτηση.

Προμηθευτές, πάροχοι και καταστήματα θα μπορούν να πραγματοποιούν αποτελεσματικές προωθητικές ενέργειες και προσφορές, με ηλεκτρονικά μηνύματα που θα αποστέλλονται στο κινητό του καταναλωτή.

Στόχος είναι η υπηρεσία να τεθεί σε πιλοτική λειτουργία τον Ιούλιο, σε συνεργασία με ελληνικά καταστήματα και επιλεγμένους διεθνείς προμηθευτές που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.
Keywords
Τυχαία Θέματα