Eπέκταση συνεργασίας Wind και PayPal

00:43 17/4/2014 - Πηγή: PC Nea
Να επεκτείνουν και να εδραιώσουν τη συνεργασία τους στο εγγύς μέλλον σχεδιάζουν Wind και PayPal, οι οποίες όπως είναι γνωστό ξεκίνησαν πρόσφατα συνεργασία για τους συνδρομητές Wind F2G και Q.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να ανανεώσουν τις προ-πληρωμένες συνδρομές με την PayPal
– είτε online ή μέσω των mobile εφαρμογών των πακέτων F2G και Q. «Οι πελάτες μας αναμένουν από εμάς ευκολία και διαθεσιμότητα. Χάρη στην PayPal, είμαστε σε θέση να τους παρέχουμε και τα δύο.

Είμαι βέβαιος ότι όλοι οι πελάτες της Wind θα εκτιμήσουν και θα απολαύσουν στο έπακρο την έξυπνη αυτή λύση», αναφέρει ο Ηρακλής Δούμας, Προϊστάμενος Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών της Wind Ελλάς. Από την πλευρά της, η Ganna Yevtushenko, Διευθύντρια Επιχειρησιακής Ανάπτυξης της PayPal για την ΚΑ Ευρώπη, τονίζει ότι για την PayPal είναι ευχάριστη η θέση της ανακοίνωσης έναρξης συνεργασίας με μία πρωτοποριακή εταιρεία τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα. Τα βασικότερα οφέλη της ανανέωσης χρόνου μέσω PayPal συνοψίζονται στη δυνατότητα ανανέωσης οποιαδήποτε στιγμή και από οποιοδήποτε μέρος, γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια.
Keywords
Τυχαία Θέματα