Eιδική προσφορά από το ProSMS.gr

10:57 22/5/2012 - Πηγή: PC Nea
Το ProSMS.gr ανακοινώνει ότι για αγορές που θα πραγματοποιηθούν από 22 Μάιου έως 22 Ιουνίου 2012, οι πελάτες θα επωφεληθούν 30% μείωση τιμών. Η προσφορά ισχύει για όλα τα πακέτα του ProSMS.gr.

Για παράδειγμα:

5.000 SMS ► Αρχική τιμή 210€ ► Νέα τιμή 147€ *► 0.029€/SMS

10.000
SMS ►Αρχική τιμή 400€ ► Νέα τιμή 280€ *► 0.028€/SMS

* στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 23%

To ProSMS.gr είναι μια υπηρεσία μαζικής αποστολής sms σε κινητά τηλέφωνα μέσω Internet. Η υπηρεσία επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σ’ αυτήν από οποιοδήποτε υπολογιστή ο οποίος έχει σύνδεση στο Internet, χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσουν ειδικό λογισμικό.

Μέσω της υπηρεσίαςProSMS.gr, κάθε είδους επιχείρηση μπορεί να χρησιμοποιήσει την υπηρεσία για να προωθήσει προσφορές, εκδηλώσεις, κτλ στους πελάτες της, απλά εισάγοντας την λίστα των παραληπτών, πληκτρολογώντας το κείμενο και επιλέγοντας “Αποστολή”.

“Το SMS Marketing είναι ένας από τους πιο οικονομικούς και πιο άμεσους τρόπους για να φτάσει μια επιχείρηση στην αγορά που στοχεύει. Το ποσοστό διείσδυσης της κινητής τηλεφωνίας συνεχώς αυξάνεται παγκοσμίως και το κινητό τηλέφωνο αποτελεί το μοναδικό μέσο επικοινωνίας που οι άνθρωποι έχουν συνεχώς μαζί τους. Έρευνες έχουν δείξει πως τα μηνύματα στα κινητά τηλέφωνα διαβάζονται μέσα σε 4 λεπτά, ενώ ο αντίστοιχος χρόνος για τα emails είναι 48 ώρες” επισημαίνει ο κ. Βαγγέλης Αντωνιάδης, συνιδρυτής της Cytech Ltd.

Προσφέροντας πακέτα SMS από 1.000 SMS εώς 500.000 SMS, το ProSMS.gr είναι κατάλληλο τόσο για μικρές αλλά και για πολυεθνικές επιχειρήσεις.

© pcnea.blogspot.comdon't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα