Ο Τζάμπας δεν σκάει.. γιατί στη Media Markt δεν τα σκάει

00:47 22/5/2012 - Πηγή: PC Nea
Η Media Markt υποδέχεται τους καταναλωτές που θέλουν να αγοράσουν κλιματιστικά, με μία άκρως ελκυστική και δροσιστική προσφορά

Η αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών Media Markt κινείται για άλλη μια φορά προς όφελος των καταναλωτών, προσκαλώντας τους να βγουν κερδισμένοι από μια εξαιρετική πρόταση αγοράς ειδικά για κλιματιστικά, τονίζοντας ότι «Ο τζάμπας ζει και εδώ δε ζορίζεται,
δροσίζεται!».

Συγκεκριμένα, από τις 17 έως και τις 26 Μαΐου το καταναλωτικό κοινό θα μπορεί να αγοράσει το κλιματιστικό της αρεσκείας του επιλέγοντας από μια μεγάλη ποικιλία μοντέλων, αλλά και να κερδίσει διπλά από το γεγονός ότι το κόστος εγκατάστασης είναι δωρεάν. Η προσφορά ισχύει για όλα τα κλιματιστικά αξίας άνω των 299 ευρώ με χρήση πιστωτικής κάρτας και με δυνατότητα αποπληρωμής σε 20 άτοκες δόσεις.

Όσοι επιθυμούν να επωφεληθούν από τη σημαντική αυτή ενέργεια μπορούν να επισκεφτούν ένα από τα 10 συνολικά καταστήματα της Media Markt στην Ελλάδα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα, όπου έχοντας στη διάθεσή τους μια τεράστια ποικιλία κλιματιστικών σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές θα μπορέσουν να επιλέξουν το προϊόν που ανταποκρίνεται περισσότερο στις ανάγκες τους και στις επιθυμίες τους.

Ο επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στους υψηλής αισθητικής χώρους και να επιλέξει από τη μεγάλη ποικιλία επώνυμων προϊόντων που διατίθενται σε πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές, το προϊόν της αρεσκείας του. Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό, βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό του, πρόθυμο να λύσει όλες του τις απορίες.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου© pcnea.blogspot.comdon't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα