H Xerox Hellas χορηγός στην εκδήλωση «Διάστημα: Η κορυφαία εμπειρία ηγεσίας»

07:43 8/7/2014 - Πηγή: PC Nea
Η Xerox Hellas υποστηρίζει ως χορηγός την μεγάλη εκδήλωση, που διοργανώνει την Πέμπτη 10 Ιουλίου, η πρότυπη σχολή ηγεσίας στην Ελλάδα, Linkage Network, με θέμα «Διάστημα: Η κορυφαία εμπειρία ηγεσίας».

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο διεθνούς φήμης Αστροναύτης της NASA, Dr Scott
Parazynski, κι ένας από τους πιο πετυχημένους αστροναύτες στην ιστορία εξερεύνησης του διαστήματος. Αποκλειστικά για την εκδήλωση και για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ο κος Parazynski θα αφηγηθεί, μέσα από μια διαδραστική ομιλία, ιστορίες από την εξερεύνηση του διαστήματος και εμπειρίες του στη διαχείριση κρίσιμων στιγμών, αναπτύσσοντας, ταυτόχρονα θέματα ηγεσίας και άντλησης δύναμης μέσα από τα προσωπικά του βιώματα και την εντυπωσιακή του εμπειρία.

Τον Dr Scott Parazynski και την ομιλία του θα πλαισιώσουν κορυφαίοι CEOs εταιριών, μεταξύ των οποίων και o κύριος Βασίλη Ραμπάτ, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Xerox Hellas, που θα λάβουν μέρος σε έναν εποικοδομητικό διάλογο μαζί με τον κο Parazynski.

Η Xerox διαθέτει πλούσια εμπειρία από τη συνεργασία της με τη ΝASA, σε διάφορους τομείς έρευνας, έχοντας αναπτύξει τεχνολογίες ειδικές για τις διαστημικές αποστολές, και με πρωτοποριακή καινοτομία σε προϊόντα και υπηρεσίες για μεγάλες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, δεν θα μπορούσε να λείψει από ένα τέτοιο γεγονός. Η καινοτομία βρίσκεται στο DNA της Xerox, που 75 χρόνια μετά την ίδρυσή της, συνεχίζει να καθοδηγεί τις εξελίξεις στον τομέα της. Πίσω από σχεδόν κάθε επαναστατική καινοτομία θα βρείτε τη Xerox (Mouse, Ethernet, Graphical User Interface, Laser εκτύπωση κ.ά.) και αυτό γιατί στην Xerox, τίποτα δεν είναι απίθανο. Ακόμα και να φτάσει στο διάστημα!
Keywords
Τυχαία Θέματα