CES 2012: η RIM παρουσίασε το PlayBook OS 2.0

10:16 13/1/2012 - Πηγή: PC Nea
Στο πλαίσιο της έκθεσης Consumer Electronics Show (CES), η Research In Motion (RIM) παρουσίασε για πρώτη φορά αυτές τις ημέρες τα νέα χαρακτηριστικά του BlackBerry PlayBook OS 2.0, που θα δώσει τη δυνατότητα στους χρήστες να αυξήσουν τη συνδεσιμότητα και την παραγωγικότητά τους, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική τους ζωή.

«Το BlackBerry PlayBook έχει ήδη αναγνωριστεί
για τις ισχυρές επιδόσεις του, την ικανότητά του να εκτελεί πραγματικά πολλές εργασίες ταυτόχρονα, το προηγμένο του web browsing και τα HD multimedia που διαθέτει, σε συνδυασμό με ένα design που επιτρέπει τη μεταφορά του κυριολεκτικά παντού», ανέφερε ο Mike Lazaridis, Πρόεδρος και Co-CEO της Research In Motion.

«Με το BlackBerry PlayBook OS 2.0, αξιοποιούμε αυτές τις γερές βάσεις και τα πλεονεκτήματά μας όσον αφορά στην επικοινωνία, την κοινωνική ενσωμάτωση και την παραγωγικότητα, για να επιτρέψουμε στους καταναλωτές να χρησιμοποιούν την BlackBerry PlayBook συσκευή τους με νέους τρόπους όλη την ημέρα».

Όσοι βρεθούν στην έκθεση CES 2012 και επισκεφτούν το περίπτερο BlackBerry (South Hall 3 Booth # 30326) θα έχουν την τύχη να πάρουν πρώτοι μια ιδέα για τα χαρακτηριστικά του BlackBerry PlayBook OS 2.0, μεταξύ των οποίων και τα παρακάτω:

Εξελιγμένη εμπειρία αποστολής και λήψης μηνυμάτων
Νέο ενιαίο inbox – το ενιαίο inbox εντός της ενσωματωμένης εφαρμογής αποστολής και λήψης μηνυμάτων επιτρέπει στους χρήστες να διαχειρίζονται γρήγορα τους λογαριασμούς email τους (προσωπικούς και επαγγελματικούς), καθώς και τις δυνατότητες messaging των δημοφιλών sites κοινωνικής δικτύωσης, όπως του Twitter, του LinkedIn και άλλων – όλα σε ένα σημείο.

Ταυτόχρονη εκτέλεση πολλών εργασιών email – επεκτείνοντας τις δυνατότητες multitasking του BlackBerry PlayBook στο “tabbed email”, οι χρήστες μπορούν πλέον να ανατρέχουν σε ένα email την ώρα που συνθέτουν ένα άλλο.

Σύνθεση και επεξεργασία rich-text email – τα νέα χαρακτηριστικά της εφαρμογής αποστολής και λήψης μηνυμάτων υποστηρίζουν την πλήρη υποστήριξη γραμματοσειρών, μορφοποίησης και επεξεργασίας των email από τους χρήστες, προσφέροντας εμπειρία email παρόμοια με αυτήν ενός PC ή laptop.

Εργαλεία διαχείρισης του inbox – επιτρέπουν την αναζήτηση στο inbox, και μάλιστα σε πολλαπλούς λογαριασμούς email, καθώς και τη δημιουργία μηνυμάτων «εκτός γραφείου» και υπογραφών απευθείας από την ταμπλέτα.

Ολοκλήρωση των κοινωνικών σχέσεων
Πρωτοποριακό προσωποκεντρικό email – εκτός από τα standard χαρακτηριστικά των ημερολογίων, που βοηθούν τους χρήστες να σχεδιάσουν και να οργανώσουν την ημέρα τους, η ενσωματωμένη εφαρμογή ημερολογίου παρέχει στους χρήστες τη μοναδική δυνατότητα να βλέπουν με ποιον/ ποιους έχουν προγραμματισμένες συναντήσεις τη δεδομένη ημέρα και να έχουν πρόσβαση σε πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με αυτές τις επαφές. Οι πληροφορίες σχετικά με τις εκάστοτε επαφές και την εταιρεία τους συγκεντρώνονται αυτόματα από sites κοινωνικής δικτύωσης.
Keywords
Τυχαία Θέματα