Κινητό τηλέφωνο που παραμένει φορτισμένο για 15 χρόνια

Το SpareOne της XPAL Power λειτουργεί με μια απλή μπαταρία AA.

Υπάρχουν στιγμές (σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης για παράδειγμα) που εύχεσαι το υπερσύγχρονο smartphone σου να είχε λίγο μεγαλύτερη αυτονομία. Γι’ αυτό η XPAL Power δημιούργησε το SpareOne, ένα τηλέφωνο σχεδιασμένο να παρέχει τηλεφωνική επικοινωνία, ακόμα και όταν δεν υπάρχει πρόσβαση σε ηλεκτρικό ρεύμα.

Το SpareOne δεν διαθέτει

κορυφαία χαρακτηριστικά –απουσιάζει ακόμα και η οθόνη. Αυτό όμως που το κάνει να ξεχωρίζει, είναι πως λειτουργεί με μια απλή AA μπαταρία, ενώ η Energizer που παρέχεται στη συσκευασία, είναι ικανή να διατηρήσει τη φόρτισή της ακόμα και 15 χρόνια, εφόσον δεν χρησιμοποιείς τη συσκευή. Η αυτονομία του SpareOne αγγίζει τις δέκα ώρες ομιλίας και, κατά τα άλλα, διαθέτει ενσωματωμένο φακό και ικανότητα μετάδοσης της γεωγραφικής σου θέσης (με βάση τις κεραίες των παρόχων κινητής τηλεφωνίας), με το πάτημα ενός πλήκτρου.

Η εταιρεία μάλιστα πιστεύει πως το SpareOne πρέπει να βρίσκεται σε κάθε τσάντα, μιας και έτσι δεν πρόκειται να βρεθούμε ποτέ χωρίς τηλέφωνο την πιο ακατάλληλη στιγμή. Το SpareOne θα κυκλοφορήσει στις H.Π.Α. εντός του τρέχοντος τριμήνου, με την ευρωπαϊκή αγορά να ακολουθεί αμέσως μετά. Στην συσκευασία θα περιλαμβάνονται η συσκευή, μια μπαταρία Energizer και μια κάρτα Micro SIM και θα κοστίζει $49,99.

Keywords
Τυχαία Θέματα