15 συμβάσεις έργου στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο

17:05 6/7/2013 - Πηγή: PC Nea
Η Επιτροπή Ερευνών του Ιονίου Πανεπιστηµίου στο πλαίσιο του έργου µε τίτλο: «Ανοικτά Ακαδηµαϊκά Ψηφιακά Μαθήµατα Ιονίου Πανεπιστηµίου» (επιστηµονικός υπεύθυνος: Αναπληρωτής Καθηγητής Σπυρίδων Σιούτας) προσκαλεί τους ενδιαφερόµενους να υποβάλουν προτάσεις για τη σύναψη 15 συµβάσεων ανάθεσης έργου για τα ακόλουθα 12 αντικείµενα.

Για το αντικείμενο των θέσεων και τα απαιτούμενα προσόντα δείτε την ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ.

Οι ενδιαφερόµενοι θα πρέπει να υποβάλουν ειδικό διαβιβαστικό πρότασης εκδήλωσης ενδιαφέροντος στην Επιτροπή Ερευνών του Ιονίου Πανεπιστηµίου, το οποίο
θα συνοδεύεται από βιογραφικό σηµείωµα καθώς και τους απαιτούµενους τίτλους σπουδών, βεβαιώσεις προϋπηρεσίας και άλλα δικαιολογητικά που θα πιστοποιούν τα παραπάνω προσόντα. (Δεν είναι απαραίτητο να είναι επικυρωµένα τα αντίγραφα, αρκεί να επισυνάπτεται υπεύθυνη δήλωση ότι τα προσκοµιζόµενα δικαιολογητικά είναι ακριβή φωτοαντίγραφα και, εφόσον ζητηθεί, µπορούν να κατατεθούν και επικυρωµένα). Θα πρέπει να αναγράφεται και ο κωδικός του αντικειµένου ενδιαφέροντος.

Τα ανωτέρω στοιχεία, πρέπει να κατατεθούν στην Επιτροπή Ερευνών του Ιονίου Πανεπιστηµίου, Ι. Θεοτόκη 72, 49100 Κέρκυρα, το αργότερο µέχρι και την 8/7/2013 και ώρα 13:30 (ηµεροµηνία παραλαβής από την υπηρεσία).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να επικοινωνούν µε την κα Ελένη Καββαδία (τηλ.: 2661087663, e-mail: [email protected]).
Keywords
Τυχαία Θέματα