Ξεκίνησε η συγκέντρωση κατά της βίας

Ξεκίνησε η συγκέντρωση "Κατά της βίας και της βίαιης καταστολής των κοινωνικών αγώνων" στα Προπύλαια που διοργανώνουν διάφοροι φορείς. Οι συγκεντρωμένοι βρίσκονται αυτή τη στιγμή έξω από το κεντρικό κτίριο του Πανεπιστημίου στο οποίο και έχουν αναρτήσει πάνω από την είσοδό του, πανό που γράφει "δολοφόνοι" και έχουν τοποθετήσει και μία μαυροκόκκινη σημαία. Ο σταθμός του ΜΕΤΡΟ στο Πανεπιστήμιο είναι προς το παρόν κλειστός για προληπτικούς λόγους, ενώ οι συγκεντρωμένοι έχουν ξεκινήσει σταδιακά να αποκλείουν την οδό
Πανεπιστημίου.
Επίθεση σε δύο αστυνομικού
Επίθεση δέχθηκαν δύο αστυνομικοί της Ασφάλειας πριν από λίγη ώρα στη συμβολή των οδών Ακαδημίας και Σίνα από άτομα, που σύμφωνα με την αστυνομία, βγήκαν από την συγκέντρωση που γινόταν στα Προπύλαια. Η ομάδα των αγνώστων επιτέθηκε σε δύο αστυνομικούς τους οποίους αναγνώρισαν, τους χτύπησαν και πήραν το πιστόλι του ενός. Οι δράστες αναζητούνται.
Επεισόδια έξω από τη βίλα «Αμαλίας»
Επεισόδια σημειώθηκαν πριν από λίγο στη συμβολή των οδών Χέυδεν και Αχαρνών, στη βίλα «Αμαλία», που τελεί υπό κατάληψη. Σύμφωνα με την αστυνομία, μεγάλη ομάδα ατόμων, που ανήκουν στον ακροδεξιό χώρο και συμμετείχαν νωρίτερα στην πορεία διαμαρτυρίας για τη δολοφονία του 44χρονου, προχθές στη διασταύρωση 3ης Σεπτεμβρίου και Αχαρνών, επιτέθηκαν στους καταληψίες της βίλας «Αμαλία» με αποτέλεσμα να σημειωθούν συμπλοκές. Επενέβησαν τα ΜΑΤ κάνοντας χρήση δακρυγόνων και πετώντας χειροβομβίδες κρότου λάμψης και αυτή την ώρα γίνονται προσαγωγές, κυρίως μεταξύ των ατόμων, που επιτέθηκαν.
Keywords
Τυχαία Θέματα