Την έσφαξε και μετά το...έγραψε στο Fb!!

ΑΡΡΩΣΤΟ ΤΕΡΑΣ - ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ...ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το προφίλ του φερόμενου ως δράστη του άγριου εγκλήματος στην Καστοριά, όπου όπως φαίνεται, ο ίδιος λίγο μετά την δολοφονία του κοριτσιού, δημοσίευσε την πράξη του στο facebook, επισυνάπτοντας και το προφίλ της δύστυχης κοπέλας!!
Το νεαρό τέρας που έσφαξε και πέταξε στην λίμνη της περιοχής την 22χρονη
φοιτήτρια, έγραψε ανερυθρίαστα στο προφίλ του οτι «Λυπάμαι και συγγνώμη... ό,τι έγινε πλέον δεν αλλάζει... σε αγάπησα... σε αγαπάω και θα συνεχίσω να σε αγαπάω Μάου μου!!!. 1 ολόκληρο χρόνο μαζί και από εδώ και πέρα για πάντα ως την αιωνιότητα μαζί! Καλό ταξίδι και έρχομαι και εγώ μαζί σου! Άλλωστε 1 χρόνο τώρα ποτέ δεν άφησε ο ένας τον άλλο μόνο του... Έρχομαι (Νιέχ-Νιέχ μου).»
Τα παραπάνω λόγια έγραψε στον λογαριασμό του στο facebook ο Στάθης Ευσταθίου, δράστης της άγριας δολοφονίας της 22χρονης φοιτήτριας Ανδριάνας Γαργικιώτη λίγα λεπτά αφού την σκότωσε, καρφώνοντάς της τουλάχιστον δέκα φορές το κρητικό μαχαίρι που είχε στην καρδιά.
Η 22χρονη είχε φύγει από την Κέρκυρα όπου γεννήθηκε και σπούδαζε στην Καστοριά Επικοινωνία και Δημόσιες Σχέσεις. Σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντος του ζευγαριού ήταν δυο αγαπημένα μεταξύ τους παιδιά και όλοι μιλούσαν για ένα μεγάλο έρωτα.
Keywords
Τυχαία Θέματα