Συνδικαλιστική αφροσύνη

«Το ΚΚΕ με τον ΣΥΡΙΖΑ διαγκωνίζονται σε συνδικαλιστική αφροσύνη μιας άλλης εποχής, με μια απαξιωμένη ΠΝΟ χωρίς ναυτικούς πλέον, αλλά με συνδικαλιστές που ρίζωσαν και έβγαλαν φύτρες στις καρέκλες τους, να αποκόπτει τα νησιά απο την σύνδεση τους με την ηπειρωτική Ελλάδα-στο ίδιο έργο θεατές "να μην αλλάξει τίποτα" -επιζητούν την "επιστράτευση τους" ...τα ίδια παντελάκη μου,τα ίδια παντελή μου..."
σχολίαζε έμπειρος γνώστης της κατάστασης μετά τη νέα 48ωρη απεργία για Δευτέρα και Τρίτη. Προφανώς η μόνη πρόταση που κάνουν είναι "επιστρατεύστε μας για να μην διαλύσουμε τα νησιά"! Εκτός κι αν κατεβάσουν ρολά πιο πριν όλες οι ακτοπλοϊκές εταιρείες που ειναι "πολύ κάτω απο το κόκκινο"(και το ξέρουν καλά όσοι είναι ακόμη ναυτικοί-αφού πολλοί έχουν να πάρουν μισθό "και εξη μήνες").
Ασχετο: Γιατί ΚΑΝΕΝΑΣ απολύτως ιδιοκτήτης πλοίου(απο βάρκα μέχρι τάνκερ) δεν θέλει -ούτε με το πιστόλι στον κρόταφο-να προσλάβει έλληνα ναυτικό; Η ΠΝΟ μπορεί να απαντήσει σε αυτό το απλό; Κι αυτό εδω και μερικά χρόνια...-Προτιμούν να νοικιάσουν ξένα πλοία αρκεί να ΜΗΝ έχουν κανέναν έλληνα ναυτικό. Τυχαίο;
Keywords
Τυχαία Θέματα