Στο 38% μαζί ΠΑΣΟΚ και ΝΔ

Κάθε μέρα που περνά "προς τις κάλπες" το ποσοστό της ΝΔ πέφτει, το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ αυξάνει, ο Λα.Ο.Σ. μένει σταθερά εκτός βουλής και το κοινοβούλιο εμφανίζεται με επτά κόμματα (με Χρυσή Αυγή, Καμμένο
και Κουβέλη) που για να δώσουν κυβερνητικό σχήμα θα πρέπει να συνεργαστούν τουλάχιστον τα τρία κόμματα, απο όλα αυτά! Τα συμπεράσματα αυτά προκύπτουν απο δημοσκόπηση της Public Issue που δημοσιεύεται στην Καθημερινή της Κυριακής.

Η Νέα Δημοκρατία εμφανίζεται στο 22,5% έναντι 25% που είχε πριν από δύο εβδομάδες σε δημοσκόπηση της ίδιας εταιρείας. Το ΠΑΣΟΚ από το 11% φτάνει το 15,5% και "σταθεροποιείται" στη δεύτερη θέση. Στην τρίτη θέση βρίσκουμε τον ΣΥΡΙΖΑ με 12,5%(!), απο 12%. Στην τέταρτη και πέμπτη θέση καταγράφονται το ΚΚΕ και η ΔΗΜΑΡ(του Κουβέλη) με 12%. Οσοι θυμούνται το κόμμα του Φώτη Κουβέλη στην προηγούμενη δημοσκόπηση ήταν δεύτερο(!!) με 15,5%.

Σημαντική εμφανίζεται και η άνοδος για τους "Ανεξάρτητους Έλληνες" του Πάνου Καμμένου που φτάνουν στο 8,5% από 6%(που κατέγραφε η εταιρεία γι αυτούς στην προηγούμενη δημοσκόπηση της). Αντίθετα ο ΛαΟΣ πέφτει στο 2% από το 4% της προηγούμενης δημοσκόπησης και η Χρυσή Αυγή εκτινάσσεται στο 5% από το 2% που είχε πριν από 15 μέρες(!!) Οι Οικολόγοι Πράσινοι εμφανίζονται με 3% ενώ η Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη παραμένει στο 2% και εκτος βουλής.
Keywords
Τυχαία Θέματα