«Πολιτικά χάπενινγκ» οι αντιδράσεις πολιτών»

Ως «πολιτικά οργανωμένα χάπενινγκ που στοχεύουν να τροφοδοτήσουν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης με θέματα για πρόβλημα της κυβερνησης και του πολιτικού συστήματος γενικότερα», χαρακτήρισε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας κ Ε. Βενιζέλος, τις τελευταίες επιθεσεις πολιτών κατα πολιτικών, οπως αυτή κατά του αντιπροέδρου της Κυβερνησης κ Θ Πάγκαλου προσθέτοντας πάντως ότι αντιλαμβάνεται την οργή, το θυμό,και κάθε διαμαρτυρία, αλλα και τις αντιδρασεις ατομικού,μη υποκινούμενου, χαρακτήρα.

Διαχειριζόμαστε μια εθνική κρίση,
ειπε ο κ Βενιζέλος και προσέθεσε «κάνουμε άσκηση υπομονής και ζητούμε από τον ελληνικό λαό να επιδείξει συλλογική υπομονή για να βγούμε από την καμινάδα στην οποία έχουμε περιοριστεί.»

Ο κ. Βενιζέλος χαρακτήρισε ως παντελώς ανυπόστατο σημερινό δημοσίευμα για παρέμβαση της τρόικας σε θέματα του υπουργείου Εθνικής Άμυνας. και συνέστησε στο προσωπικό του υπουργείου ( στρατιωτικό και πολιτικό) να είναι επιφυλακτικό σε όσα διαβάζουν από τα μέσα ενημέρωσης σε σχέση με το συγκεκριμένο ζήτημα και να λαμβάνουν υπόψη τις επίσημες ανακοινώσεις και αναφορές στο site του υπουργείου.Διευκρίνισε ότι η τρόικα γνωρίζει πως τα θέματα του υπουργείου Εθνικής Άμυνας δεν εμπίπτουν στα δικά της πεδία, αντιθέτως εχει εκφράσει την ιμανοποίηση της στο το υπουργείο για την επίτευξη των δημοσιονομικών στόχων. Επίσης γνωστοποίησε ότι μόνο το ΕΜΠΑΕ 15ετίας των Ενόπλων Δυνάμεων που θα έχει καταρτισθεί εντός των επομένων εβδομάδων θα είναι συντριπτικά χαμηλότερο του ΕΜΠΑΕ 10ετίας που είχε καταρτίσει η προηγούμενη κυβέρνηση. Επίσης ο κ. Βενιζέλος υποστήριξε ότι κακώς δεν έγιναν τόσα χρόνια οι αλλαγές στη δομή δυνάμεων και διοίκησης των Ενόπλων Δυνάμεων.

Τέλος ο κ. Βενιζέλος χαρακτήρισε υποδειγματικές τις φετεινές κρίσεις των αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων και χαρακτήρισε βαρβαρότητες που θίγουν το κράτος δικαίου όσα είδαν το φως της δημοσιότητας Γνωστοποίησε, μάλιστα, ότι θα συστήσει στους θιγέντες να ασκήσουν όλα τα έννομα συμφέροντα τους. Η χρήση οποιουδήποτε ονόματος αξιωματικού πρέπει να γίνεται με πολύ προσοχή, ανέφερε χαρακτηριστικά.
Keywords
Τυχαία Θέματα