«Ο Πολ αγωνίζεται, ας ελπίσουμε ότι θα επιμείνει σε αυτό»

Δύσκολες ώρες για τον Πολ Γκασκόιν, τον πρώην διεθνή Αγγλο ποδοσφαιριστή, ο οποίος νοσηλεύεται στην εντατική σε νοσοκομείο στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου είχε ταξιδέψει, προκειμένου να εισαχθει σε κλινική για αποτοξίνωση από το αλκοόλ.
Ο Γκασκόιν ήταν σε δύσκολη κατάσταση εξ αιτίας του αλκοόλ και την περασμένη εβδομάδα ζήτησε βοήθεια προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα. Ετσι, με τη βοήθεια και της ένωσης των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών, αλλά και πρώην συμπαικτών του στην εθνική, όπως, ο Γκάρι Λίνεκερ, ταξίδεψε στην Αριζόνα προκειμένου να εισαχθεί σε κλινική αποτοξίνωσης.

Λόγω της
σοβαρότητας της κατάστασής της υγείας του όμως, εισήχθη σε γειτονικό νοσοκομείο από το κέντρο αποτοξίνωσης και νοσηλευεται σε μονάδα εντατικής παρακολούθησης.

«Δυστυχώς, ο Πολ είχε άσχημη αντίδραση μόλις του έκοψαν το αλκοόλ και η κλινική αποφάσισε ότι ήταν καλύτερα να διακομιστεί σε νοσοκομείο, προκειμένου να εισαχθεί στην εντατική παρακολούθηση» είπε ο πρώην συμπαίκτης του, Γκάρι Μάμπουτ στο Sly Sports.

«Μίλησα με την ιατρική ομάδα που τον παρακολουθεί και μου είπαν ότι ανακάμπτει σιγά-σιγά. Ελπίζουν δε, ότι σύντομα, θα μπορέσει να επιστρέψει στην κλινική αποτοξίνωσης». πρόσθεσε.

Ο πρώην συμπαίκτης του στην εθνική Αγγλίας, Γκάρι Λίνεκερ, έγραψε στο Twitter: «Ο Πολ αγωνίζεται, ας ελπίσουμε ότι θα επιμείνει σε αυτό».
Keywords
Τυχαία Θέματα