«Μελωδίες Ποιητών» από τη χορωδία «ΟΡΦΕΑΣ»

Μουσική εκδήλωση με τίτλο «Μελωδίες Ποιητών» διοργανώνει την Κυριακή, 3 Απριλίου, στις 8.30 το βράδυ στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου της Τρίπολης, η Χορωδία «ΟΡΦΕΑΣ» Τρίπολης. Στη συναυλία περιλαμβάνονται μελοποιημένα ποιήματα των ποιητών Nίκου Γκάτσου, Γιώργου Σεφέρη, Γιώργου Σαραντάρη, Οδυσσέα Ελύτη, Κώστα Καρυωτάκη, Μάνου Ελευθερίου, Μανώλη Αναγνωστάκη και Κωνσταντίνου Καβάφη, σε μουσική Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι, Γιάννη Μαρκόπουλου, Δημήτρη Λάγιου και Λένας Πλάτωνος.

Τα έργα θα ερμηνεύσουν η Νεανική Χορωδία ΟΡΦΕΑ Τρίπολης και η Ορχήστρα Δωματίου ΝuovArte με σολίστ τη Χριστίνα Αθανασοπούλου και τον Αντώνη Κορωναίο. Τη μουσική διεύθυνση κι ενορχήστρωση θα έχει ο Ματθαίος Λεγάκης.

Η εκδήλωση θα επαναληφθεί την Κυριακή, 8 Μαΐου, στις 8.30 το βράδυ, στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης στην Αττική και θα είναι αφιερωμένη στο φιλανθρωπικό σωματείο «Η ΠΙΣΤΗ» για παιδιά με νεοπλασματικές και ογκολογικές παθήσεις, στα 100 χρόνια από την γέννηση του ποιητή Νίκου Γκάτσου και στα 40 χρόνια από τον θάνατο του Γιώργου Σεφέρη.
Keywords
Τυχαία Θέματα