Κατά της υποψηφιότητας Καρογιάν ο Κολοκασίδης

Κατά της υποψηφιότητας του προέδρου του ΔΗΚΟ Μάριου Καρογιάν για την προεδρία της Βουλής τάχθηκε σήμερα ο αναπληρωτής πρόεδρος του κόμματος Γιώργος Κολοκασίδης. Ο κ. Κολοκασίδης, ο οποίος δεν εξελέγη βουλευτής, ζήτησε επανεκτίμηση της πολιτικής του ΔΗΚΟ στο κυπριακό και τη διακοπή της στήριξης του στην κυβέρνηση του προέδρου Χριστόφια.

Όποιες και να είναι οι προθέσεις του προέδρου του ΔΗΚΟ το δεδομένο είναι ότι η προεδρία της Βουλής "βαθαίνει τη συνεργασία και ξαναζωντανεύει την υποχρέωση του κόμματος για στήριξη μιας καταστροφικής διαπραγματευτικής πορείας", υποστήριξε ο κ. Κολοκασίδης.

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΔΗΚΟ Φώτης Φωτίου δήλωσε ότι το κόμμα δεν εκβιάζεται, δεν συμβιβάζεται και δεν ανέχεται κανενός είδους αλλοίωση, παραχάραξη ή χειραγώγηση των θέσεων, των αρχών και των αξιών του.

Σχολιάζοντας δημοσιεύματα που αφορούν τη διαδικασία εκλογής προέδρου της Βουλής, ο κύριος Φωτίου είπε ότι σε καμιά περίπτωση δεν τίθεται θέμα στήριξης από πλευράς ΔΗΚΟ άλλης υποψηφιότητας πλην εκείνης του προέδρου του κόμματος Μάριου Καρογιάν.
Keywords
Τυχαία Θέματα