Η αυτοκτονία της...ειδησεογραφίας!

Σήμερα, ως γνωστόν, τα "σοβαρά και μεγάλα site" - τρομάρα τους (υπο την έννοια οτι ανήκουν στις απομένουσες εφημερίδες)αυτοκτόνησαν και πέθαναν εναν...συγγραφέα (τον Χωμενίδη). Αν αραδάσουμε κάθε ημέρα πόσες παπάρες, βλακείες, ανακρίβειες και γελοιότητες αναπαράγει ο ενας απο τον άλλο, θα γράψουμε...εγκυκλοπαιδεια μέσα σε μια εβδομάδα! Κανένας δεν κάνει ρεπορτάζ, κανένας δεν διασταυρώνει είδηση, οτι παπάρα τους πλασσάρουν την...αναπαράγουν αμάσητη - σαν καμήλες. Για να μην αναφερθπύμε στους αδαείς
Bloggers που νόμισαν οτι έγιναν δημοσιογράφοι, επειδή μπορούν και δημοσιεύουν (ανέξοδα και ανώνυμα) ο,τι τους έρθει στο κεφάλι! Ο,τι κατεβάσει η γκλάβα τους...(στην καλλύτερη των περιπτώσεων).
Με την ευκαιρία: Εδω και λίγο καιρό, και ίσως για λίγο ακόμη, το i-R θα έχει "διακριτική και απολύτως παρεμβατική παρουσία" σε ό,τι κρίνει ως ειδησεογραφία στην σημερινή διαλυμένη και κατακερματισμένη Ελλάδα της απόλυτης κρίσης. Με μια (επαγγελματική) δημοσιογραφία ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ και με δημοσιογράφους που αναζητούν "την επόμενη ημέρα"(της επιβίωσης και προκοπής τους). ΕΚΕΙ θα είμαστε ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ. Αυτά προς το παρόν.
Keywords
Τυχαία Θέματα