"Εξωστρέφεια-Ανταγωνιστικότητα των Επιχειρήσεων"

Το ενδιαφέρον του πειραϊκού επιχειρηματικού κόσμου για την ένταξη όσο το δυνατόν μεγαλύτερου αριθμού επιχειρήσεων στο πρόγραμμα "Εξωστρέφεια-Ανταγωνιστικότητα των Επιχειρήσεων", σημειώθηκε σε εκδήλωση παρουσίασης του προγράμματος που οργάνωσαν, στο πλαίσιο της συνεργασίας τους, οι παραγωγικοί φορείς του Πειραιά.

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς, ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Αττικής-Πειραιώς και ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώ,ς σε συνεργασία με την ΓΓ Βιομηχανίας του υπουργείου Περιφερειακής
Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας και την Ελληνική Αναπτυξιακή Εταιρεία, ΕΛΑΝΕΤ, πραγματοποίησαν εκδήλωση για την παρουσίαση του προγράμματος, κατά τη διάρκεια της οποίας, ο πρόεδρος του ΣΒΑΠ και Οικονομικός Επόπτης του ΕΒΕΠ, Δ. Μαθιός, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς, Γ. Ζησιμάτος και ο πρόεδρος της ΕΛΑΝΕΤ, Ι. Στράτος, τόνισαν την ανάγκη της προώθησης, ιδιαίτερα στην παρούσα οικονομική συγκυρία, μιας νέας αντίληψης επιχειρηματικότητας, προκειμένου να διαμορφωθούν σύγχρονες ανταγωνιστικές επιχειρήσεις που θα παράγουν πλούτο, θέσεις εργασίας και δυναμική προοπτική, για μια σύγχρονη ανταγωνιστική Ελλάδα.

Από την πλευρά του υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, ο διευθυντής της γενικής διεύθυνσης Στήριξης της Βιομηχανίας, Ι. Πατίρης, αναφέρθηκε στη δυναμική και τις δυνατότητες του προγράμματος, ενώ το στέλεχος της ΕΛΑΝΕΤ, Ξένια Αθανασάτου, ανέλυσε λεπτομερώς τους όρους, τη διαδικασία και τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για την ένταξη και τη χρηματοδότηση από το εν λόγω πρόγραμμα.
Keywords
Τυχαία Θέματα