Μπουκάρουν με τα όπλα στα σπίτια οι ληστές

Η εγκληματικότητα «θερίζει» και μόνο εαν πυροβολείται όποιος μπαίνει στο σπίτι - σωστή η πρόταση του ΛαοΣ - μπορεί κάπως να ανακοπεί το αίσχος των ληστών και καθαρμάτων που αλωνίζουν ανενόχλητα στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στην Αττική. Χαρακτηριστικό παράδειγμα - ενα απο τα δεκάδες που συμβαίνουν καθημερινά - έζησε χθες το βράδυ (μια κυριολεκτικά νύχτα τρόμου) μια ανυπεράσπιστη οικογένεια στην Πεντέλη, όταν κακοποιοί (εγκληματίες) μπήκαν στο σπίτι τους και τους έδεσαν
για να τους κλέψουν. Οι άνθρωποι κοιμόντουσαν ανυποψίαστοι (όπως κανονικά πρέπει να συμβαίνει σε μια ευνομούμενη πολιτεία που δεν είναι ξέφραγο αμπέλι του κάθε αληταρά κουμπουροφόρου).

Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα του Σαββάτου όταν η τετραμελής οικογένεια που μένει σε μονοκατοικία στην Πεντέλη κοιμόταν - όπως είπαμε - ανυποψίαστη.

Εκείνη την ώρα, τρία άτομα μπήκαν με όπλα στην μονοκατοικία παραβιάζοντας την πόρτα. Οι τρεις εγκληματίες ξύπνησαν και έδεσαν τα θύματά τους και στη συνέχεια πήραν ό,τι πολύτιμο ή τους "γυάλιζε" που βρήκαν μπροστά τους, κυρίως χρήματα και κοσμήματα.

Στη συνέχεια οι τρεις λωποδύτες κλέφτες έφυγαν ανενόχλητοι σαν "κύριοι" αφήνοντας την οικογένεια δεμένη χειροπόδαρα. Η αστυνομία - λέει οτι - έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.
Keywords
Τυχαία Θέματα