Μπακογιάννη: Η κυβέρνηση έχει αφήσει την πρωτεύουσα ανυπεράσπιστη

Επίθεση στην κυβέρνηση για το θέμα της ασφάλειας στο κέντρο της Αθήνας εξαπέλυσε η Ντόρα Μπακογιάννη. Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας δήλωσε ότι η κυβέρνηση έχει αφήσει την πρωτεύουσα ανυπεράσπιστη. Οι άνθρωποι στο κέντρο, συνέχισε, είναι έρμαιο των διαθέσεων «περιθωριακών, λαθρομεταναστών, κουκουλοφόρων, ακροδεξιών, μπράβων, εγκληματιών του κοινού ποινικού δικαίου».

Με θρασύτητα και ευκολία,
πρόσθεσε, όλοι αυτοί απειλούν κάθε μέρα την περιουσία, την ιδιοκτησία και τη ζωή των ανθρώπων στο κέντρο. «Απαιτούμε από τη συντεταγμένη Πολιτεία να κάνει το χρέος της και αυτό είναι απελάσεις, αυστηρή αστυνόμευση, ουσιαστική και γρήγορη απονομή της Δικαιοσύνης. Τέλος στην ανομία και την ατιμωρησία. Να ισχύσει ο νόμος και η τάξη της Δημοκρατίας», συμπλήρωσε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

Συνάντηση με το ΔΣ της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ
Συνάντηση με το ΔΣ της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ είχε η Ντόρα Μπακογιάννη. Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας δήλωσε ότι το κόμμα της έχει καταθέσει τις απόψεις του για την απελευθέρωση της ενέργειας και για τη ΔΕΗ και ανέφερε ότι με τη ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ συζήτησε και επί μέρους θέματα, όπως το ασφαλιστικό των εργαζομένων.

Συγκεκριμένα είπε ότι πρόκειται για θέμα που χρήζει ειδικής μελέτης, προκειμένου να δούμε πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί, ενώ παράλληλα απευθυνόμενη προς τους συνδικαλιστές είπε: «Έχουν και οι ίδιοι πολύ μεγάλη ευθύνη για τον τρόπο με τον οποίο θα διεκδικήσουν τα αιτήματά τους έτσι ώστε η οποιαδήποτε δράση τους να μην επιβαρύνει μια ήδη πολύ επιβαρυμένη οικονομική κατάσταση».

«Η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ παρά το ότι διαφωνεί, ήρθε να ενημερώσει τη Δημοκρατική Συμμαχία και είναι μεγάλη μας τιμή να εκφράσουμε τις απόψεις μας», δήλωσε από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ Νίκος Φωτόπουλος.
Keywords
Τυχαία Θέματα