Αποστολάκη: Γόνιμη ανησυχία ο προβληματισμός των βουλευτών

Γόνιμη ανησυχία, χαρακτηρίζει η υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μιλένα Αποστολάκη τις θέσεις και τον προβληματισμό που αναπτύσσουν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για μέτρα που περιλαμβάνονται στο Μνημόνιο. Μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, η υφυπουργός σημείωσε:

«Δεν θα τη χαρακτήριζα
γκρίνια. Θα την χαρακτήριζα αυθεντική και γόνιμη ανησυχία. Είναι μια ανησυχία την οποία συμμερίζεται κάθε υπεύθυνος πολίτης. Οι αποφάσεις που έχουν ληφθεί είναι σκληρές και κοινωνικά άδικες, αλλά αναγκαίες».

Σχολιάζοντας τις απόψεις ότι «το μνημόνιο δεν βγαίνει», η κα Αποστολάκη ανέφερε:

«Το μνημόνιο δεν είναι η πολιτική μας. Είναι μια αναγκαστική υποχρέωση, την οποία η χώρα μας ανέλαβε προκειμένου να μην χρεοκοπήσει. Οι αποδόσεις της κυβέρνησης είναι ότι από την κρίση θα βγούμε με δημοσιονομική πειθαρχία και προσαρμογή, αλλά ταυτόχρονα και με αναπτυξιακό προσανατολισμό».-

Σε ό,τι αφορά στην αξιοποίηση δημόσιας περιουσίας σημείωσε:

«Η κάθε οριζόντια και γενικευμένη προσέγγιση στη σημερινή συγκυρία δεν προσφέρει καμία διέξοδο στο μεγάλο πρόβλημα που έχει η χώρα. Υπάρχουν τομείς που είναι ζωτικοί για την εθνική μας οικονομία, όπου υπάρχουν ζωτικής σημασίας συμφέροντα, στα οποία πρέπει το κράτος να διασφαλίσει την παρουσία του. Υπάρχουν τομείς στους οποίους χρειαζόμαστε μια τεχνοκρατική, επιχειρηματική, κερδοφόρα προσέγγιση μάνατζμεντ».
Keywords
Τυχαία Θέματα