1η Ειδική Επιχειρηματική Αποστολή στις ΗΠΑ

Την 1η Ειδική Επιχειρηματική Αποστολή στις ΗΠΑ από τις 15 έως τις 21 Μαΐου 2011 διοργανώνει το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο. Η διοργάνωση αυτής της επιχειρηματικής αποστολής εντάσσεται στο πλαίσιο δράσεων της Ελληνο-Αμερικανικής Επιχειρηματικής Πρωτοβουλίας (ΑΗΕΙ) και πραγματοποιείται με αφορμή την διεξαγωγή του FUTURALLIA KC 2011 International Business
Forum από 18 έως 20 Μαΐου 2011 στο Κάνσας των ΗΠΑ.

Προηγήθηκε η διεξαγωγή του 1ου Εξειδικευμένου Σεμιναρίου Εξωστρέφειας "How to do Business in the USA", που διοργάνωσε το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο στις 22.02.2011.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, σκοπός της 1ης Ειδικής Επιχειρηματικής Αποστολής είναι να δημιουργήσει νέες εμπορικές συμφωνίες αλλά και να αναπτύξει περαιτέρω τις εμπορικές συνέργιες μεταξύ Ελλάδας-ΗΠΑ.

Το FUTURALLIA KC 2011 International Business Forum είναι μια πολύ σημαντική b2b εκδήλωση, η οποία απευθύνεται σε επαγγελματίες και επιχειρηματίες που σκοπεύουν να αναπτυχθούν διεθνώς μέσω στρατηγικών, εμπορικών, οικονομικών ή τεχνολογικών συνεργασιών. Πρόκειται για ένα "γρήγορου-ρυθμού" επαγγελματικό φόρουμ το οποίο έχει ως σκοπό το "πάντρεμα" επιχειρηματιών με στόχο τη βελτιστοποίηση της επιχειρηματικής ανάπτυξης και τη μεγιστοποίηση του επενδυόμενου χρόνου.

Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο αποκλειστικά για τους Έλληνες επιχειρηματίες, σε συνεργασία με τη FUTURALLIA KC 2011 και το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο. Έχοντας την πρόθεση να αξιοποιήσει πλήρως την ευκαιρία αυτή, στο πλαίσιο της επιχειρηματικής αποστολής, το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο θα διοργανώσει μία σειρά από επιχειρηματικές συναντήσεις στη Νέα Υόρκη, πρώτο σταθμό της αποστολής.
Keywords
Τυχαία Θέματα