ΟΠΑΠ ΜΕ... ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ

17:00 12/4/2011 - Πηγή: Fimotro
Από το : anatropi2020
Λυγίζει υπό το βάρος της πίεσης που ασκούν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ η κυβέρνηση και, όπως άφησαν σαφώς να εννοηθεί σήμερα οι Γ. Παπακωνσταντίνου και Π. Γερουλάνος η κυβέρνηση προτίθεται να θέσει υπό την ομπρέλα του ΟΠΑΠ τους "κουλοχέρηδες". Εφόσον, τελικά...
συμβεί κάτι τέτοιο εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο να γίνουν αλλαγές στην ηγεσία του ΟΠΑΠ
καθώς θεωρείται πως ο διευθύνων σύμβουλος Γιάννης Σπανουδάκης δεν μπορεί να χειριστεί ένα τόσο σοβαρό θέμα -υπάρχει, άλλωστε, έντονη δυσαρέσκεια γι αυτόν τόσο από παράγοντες της αγοράς όσο και από κυβερνητικά στελέχη.
Ο πρωθυπουργός θεωρεί εξάλλου πως εφόσον ο τζόγος περάσει υπό την εποπτεία του ΟΠΑΠ, την διαχείριση με τους μεγάλους επιχειρηματίες ( Βαρδινογιάννης, Μελισσανίδης, Μπόμπολας, Κόκκαλης, Κοντομηνάς, Κοπελούζος κ.ά)που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τις "χρυσές" άδειες μπορεί να χειριστεί καλύτερα ο Π. Γερουλάνος που θεωρείται και άνθρωπος της εμπιστοσύνης του.

Ο Γ. Παπακωνσταντίνου ερωτηθείς για το νομοσχέδιο για τα τυχερά παιχνίδια είπε ότι δεν θα αποσυρθεί, αλλά θα κατατεθεί στη Βουλή μετά το Πάσχα, αφού θα έχουν ενσωματωθεί οι παρατηρήσεις των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ.
Πιο συγκεκριμένα αποκλείονται κατ' αρχήν οι... μικτοί χώροι εγκατάστασης των παιγνίων, με τα μηχανήματα να λειτουργούν κατ' αρχήν στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ, ενώ στη συνέχεια θα εξετασθεί αν θα δοθούν άλλες άδειες και που.

Σε ότι αφορά τα καφενεία εκεί θα μπορούν να λειτουργήσουν μηχανήματα με «τεχνικά» παίγνια, δηλαδή θα αποκλείεται το παίγνιο με χρήματα.
Keywords
Τυχαία Θέματα