Υποψήφιος ο Σπανούλης για κορυφαίος Ευρωπαίος καλαθοσφαιριστής

22:01 14/12/2012 - Πηγή: 24wro
Στους υποψήφιους για το βραβείο του κορυφαίου Ευρωπαίου καλαθοσφαιριστή της χρονιάς συγκαταλέγεται ο Βασίλης Σπανούλης...
όπως ανακοίνωσε η FIBA στο πλαίσιο της σχετικής ψηφοφορίας που διοργανώνει, η οποία ξεκινά από σήμερα (14/12) και θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Ιανουαρίου του 2013.

Οι υποψηφιότητες των παικτών έχουν να κάνουν με την παρουσία που είχαν οι συγκεκριμένοι δέκα, καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, τόσο με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας τους, όσο και με το σύλλογό τους.

Έτσι, οι φίλοι του
μπάσκετ μπορούν να επισκέπτονται την επίσημη ιστοσελίδα της FIBA Europe και να ψηφίζουν -από σήμερα μέχρι τις 31/01- τους τρεις παίκτες της αρεσκείας τους, με τα αποτελέσματα να ανακοινώνονται στα μέσα Φεβρουαρίου.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έχει αρκετά δύσκολο… έργο μπροστά του, καθώς στη δεκάδα των υποψηφίων βρίσκονται οκτώ NBAer ή… εννιά αν μετράει και ο Αντρέι Κιριλένκο, ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν με τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Όμως οι ελληνικές υποψηφιότητες δεν σταματούν στον Σπανούλη, καθώς η Άρτεμις Σπανού θα διεκδικήσει το βραβείο της κορυφαίας νέας παίκτριας της χρονιάς.

Αναλυτικά οι υποψηφιότητες:

Άνδρες: Κιριλένκο, Γκαλινάρι, Ντράγκιτς, Μαρκ Γκασόλ, Γκορτάτ, Πέκοβιτς, Ασίκ, Πάου Γκασόλ, Πάρκερ, Σπανούλης.

Γυναίκες: Βεραμεγιένκα, Βάουτερς, Χάμον, Ντουμέρκ, Βιτέτσκοβα, Έλντεμπρινκ, Γιακούμπου, Περοβάνοβιτς, Γιλμάζ, Μαντίρ.

Νέοι: Αμπρίνες, Σάριτς, Μπέρτανς, Βαλαντσιούνας, Πρέπελιτς, Βέστερμαν, Χεζόνια, Ιβάνοβιτς, Γιάνκοβιτς, Καράσεφ.

Νέες: Ιαγκούποβα, Σπανού, Εντούρ, Μεσεμάν, Αμπντί, Τικχονένκο, Πάποβα, Μπάριτς, Επούπα, Κάσας.

sport-fm.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα