ΒΡΟΧΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ

22:47 30/5/2011 - Πηγή: 24wro
Τοπικές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν τις μεσημβρινές...
και απογευματινές ώρες κυρίως στα ηπειρωτικά. Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο της μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις...
 και θα βρέξει στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 Μποφόρ και βαθμιαία νότιοι 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 28βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν νεφώσεις
που παροδικά θα είναι αυξημένες και θα βρέξει τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες. Στα ορεινά του νομού θα εκδηλωθούν και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις. Στη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες τις απογευματινές κυρίως ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 Μποφόρ και το μεσημέρι τοπικά νοτιοανατολικοί 4 Μποφόρ.. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 28 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στις ορεινές περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 3 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 27 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο θα βρέξει τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες ενώ σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 Μποφόρ και στα νότια δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 28 βαθμούς Κελσίου.
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές ώρες στην Κρήτη θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνές και θα βρέξει . Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητοί 3 και τοπικά βορειοδυτικοί 4 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις και θα βρέξει στις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου.
Keywords
Τυχαία Θέματα