Βρέθηκε νεκρός ο ένας από τους δύο αγνοούμενους της Ρόδου

15:22 24/11/2013 - Πηγή: 24wro

Νεκρός βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής ο ένας από τους δύο αγνοούμενους μετά τη θεομηνία στη Ρόδο...
500 μέτρα μακριά από τη σύζυγό του, η σορός της οποίας είχε εντοπιστεί μία ημέρα νωρίτερα.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι έρευνες της Πυροσβεστικής, σε συνεργασία με το Λιμενικό και την ΕΜΑΚ και με τη συνδρομή δύο ελικοπτέρων Super Puma, για τον εντοπισμό του δεύτερου αγνοούμενου, ενός 50χρονου εκπαιδευτικού.

Πλέον,
οι νεκροί από τη θεομηνία στη Ρόδο έφτασαν τους τρεις.

Όμως εκτός από τους νεκρούς και τους αγνοούμενους, η κακοκαιρία άφησε πίσω της και τεράστιες υλικές ζημιές, με τον αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Φώτη Χατζηδιάκο, να κάνει λόγο μιλώντας στον ΣΚΑΪ για “τρομακτικά φαινόμενα” που “δεν έχουμε ξαναζήσει”. Όπως ανέφερε, η στάθμη του νερού στη γέφυρα της Κρεμαστής ξεπέρασε τα τρία μέτρα σε ένα σημείο, σπάζοντας τα κάγκελα και παρασύροντας οχήματα.

Οι ζημιές είναι εκτεταμένες, με οχήματα να έχουν παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά, πολλά σπίτια και μαγαζιά να πλημμυρίζουν, ενώ μέχρι και σήμερα σε αρκετές περιοχές της Ρόδου υπάρχουν προβλήματα στην ηλεκτροδότηση και την ύδρευση.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις που έχουν γίνει, οι ζημιές που προκλήθηκαν από τις πλημμύρες σε σπίτια και καταστήματα, ξεπερνούν τα 5 εκατομμύρια ευρώ.

Σήμερα στις 7 το βράδυ πρόκειται να συνεδριάσει το Συντονιστικό Περιφερειακό Όργανο για να τεθούν εκ νέου σε επιφυλακή όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες του νησιού, επειδή σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ, αναμένεται νέο κύμα κακοκαιρίας από αύριο.

news.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα