Βραζιλία : Μεγάλο ντέρμπι στο Ρίο

13:15 10/7/2011 - Πηγή: 24wro
Το ντέρμπι του Ρίο ντε Τζανέιρο ανάμεσα στην περυσινή πρωταθλήτρια Φλουμινένσε...
και την φορμαρισμένη εφέτος με τον Ροναλντίνιο στις τάξεις της Φλαμένγκο δεσπόζει στα επτά σημερινά ματς με τα οποία ολοκληρώνεται η 9η αγωνιστική του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος.


ΑΤΛ. ΓΚΟΪΝΙΕΝΣΕ – ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ

Ατλ. Γκοϊνιένσε: Τα προβλήματα στην άμυνα είναι ο βασικός πονοκέφαλος για τον τεχνικό των γηπεδούχων που πιθανότατα δεν θα αλλάξει την 11αδα του σε σχέση με εκείνη που ηττήθηκε
απέσπασε μεσοβδόμαδα ισοπαλία 0-0 εκτός έδρας από την Παλμέιρας. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αργεντινός Φεντερίκο απέρριψε την πρόταση που του έγινε από το σωματείο για να ενταχθείς στο έμψυχο υλικό της Ατλέτικο που συνεχίζει την αναζήτηση ενισχύσεων.

Κορίνθιανς: Η ομάδα του Σάο Πάολο είναι σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και την Τετάρτη έφθασε στην 4η της σερί νίκη με το 2-1 εντός έδρας κόντρα στην κυπελλούχου Βάσκο Ντα Γκάμα. Επιπλέον όχι μόνον δεν υπάρχουν ιδιαίτερα νέα προβλήματα για τον τεχνικό της αλλά και επιστρέφουν και τίθενται στη διάθεση του οι Αλεσάντρο και Σικάο.

Tips
• Η αποψινή θα είναι η μόλις 3η τους αναμέτρηση με την Ατλέτικο παραδόξως να έχει δύο νίκες στις ισάριθμες προηγούμενες τους μονομαχίες με 3-1 και 4-3 αντίστοιχα.

ΓΚΡΕΜΙΟ - ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ

Γκρέμιο: Το ντεμπούτο του νέου τεχνικού της ομάδας Ζουλίνιο Καμάργκο δεν συνοδεύτηκε από ένα θετικό αποτέλεσμα και στη Γκρέμιο ελπίζουν ότι οι επιστροφές αρκετών βασικών παικτών θα μπορέσουν να συνοδευτούν αυτή τη φορά από μία νίκη που της λείπει εδώ και ένα μήνα. Απουσιάζει λόγω των υποχρεώσεων του με την εθνική ομάδα ο γκολκίπερ Βίκτορ.

Κοριτίμπα: Σε καλή αγωνιστική κατάσταση οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν την Πέμπτη να νικήσουν εύκολα 3-0 τη δυνατή Φιγκεϊρένσε και στοχεύουν στην 3η τους σερί νίκη. Δεν υπάρχουν ιδιαίτερα σοβαρά νέα προβλήματα.

Tips

• Αγνοεί τη χαρά της νίκης στα πέντε της τελευταία ματς η Γκρέμιο με τα τέσσερα εξ αυτών να είναι goal/goal.
• Goal/ goal είναι τα έξι από τα επτά τελευταία ματς της Κοριτίμπα.
• Είναι η 14η τους αναμέτρηση με τη Γκρέμιο να έχει έξι νίκες, δύο παραπάνω από την «Κόξα». Αναμετρώνται για πρώτη φορά από το 2009 σεζόν στην οποία αμφότερες είχαν από μία νίκη.

ΜΠΑΪΑ – ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ

Μπαΐα: Η ομάδα του Ρενέ Σιμόες παρουσιάζει ιδιαίτερη αστάθεια αλλά ο τεχνικός της υποστηρίζει πως δεν σκοπεύει να αλλάξει το γρήγορο αγωνιστικό της προφίλ. Δεν υπάρχουν νέα προβλήματα καθώς παραμένουν εκτός μάχης οι Σόουζα, Τιέγκο και Άβινε αλλά αντίθετα επιστρέφει ο ηγετικός Κάρλος Αλμπέρτο.

Μποταφόγκο: Γκέλασρε μεσοβδόμαδα καθώς υποχρεώθηκε σ’ ισοπαλία 1-1 εντός έδρας από την αδύναμη Ατλέτικο Γκοϊνιένσε. Πιθανότατα θα μπορέσει να δώσει το «παρών» ο Μαρσέλο Μάτος μετά την απόκτηση του με κανονική μεταγραφή. Εξακολουθεί να απουσιάζει ο λαβωμένος Κορτές καθώς και οι Αμπρέου και Τζέφερσον που έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες
Keywords
Τυχαία Θέματα