Βάλτε καύσιμα στην επιδερμίδα σας

15:16 14/7/2011 - Πηγή: 24wro
Το Hydra Life Skin Energizer του Dior γεμίζει τις μπαταρίες των κυττάρων σας...


Το Skin Energizer είναι ένα προϊόν νέας γενιάς επανεκκίνησης της ανανέωσης της επιδερμίδας και απευθύνεται σε κάθε γυναίκα που ταλαιπωρείται λόγω του ρυθμού της καθημερινότητας και επιθυμεί την άμεση ανανέωση της επιδερμίδας της.

Η επιδερμίδα ενεργοποιείται από μέσα και λειτουργεί στο μέγιστο των δυνατοτήτων της ώστε να αναρρώνει ταχύτερα, να μειώνει τα σημάδια της κούρασης και να αντιστέκεται στο στρες από τις ελεύθερες ρίζες.

Ένα μεγάλο ποσοστό του γυναικείου πληθυσμού, λοιπόν, έχει ανάγκη το Skin Energizer του Dior, που περιέχει τον ορό αντιγήρανσης Hydra Life και ενεργοποιεί την ενυδάτωση και τη λάμψη. Αποτελεί το ιδανικό κοκτέιλ Taurine και D-Ribose -βασικά συστατικά της σύνθεσης του- για το πρωί μετά από μία άγρυπνη νύχτα και μπορεί να φορεθεί μόνο του ή κάτω από την κρέμα ημέρας.

Η Ταυρίνη, είναι ένα αμινοξύ που δεν παράγεται από το σώμα και παρέχει άμεσα ενέργεια στα κύτταρα ενώ το D-Ribose δρα ως υδατάνθρακας και παρέχει καύσιμα στα κύτταρα σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Αμέσως, μόλις ξυπνήσετε η σύνθεση του Skin Energizer λειτουργεί σαν κυτταρική μπαταρία και χαρίζει απαράμιλλη λάμψη.

queen.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα