Αναλαμβάνει δράση ο Τζίγκερ

08:50 2/7/2011 - Πηγή: 24wro
Η κατάσταση στον Παναθηναϊκό έχει φτάσει σε πολύ οριακό σημείο...


Η Γενική Συνέλευση επιβεβαίωσε το πλήρες αδιέξοδο, αφού ούτε νέο Δ.Σ. δεν κατάφερε να αναδείξει. Η μειοψηφία δεν μπόρεσε να ορίσει νέα μέλη. Κοινώς μπάχαλο. Παραμένει το ήδη υπάρχον Δ.Σ. και θα γίνει νέα συνεδρίαση για να εκλέξουν τα 20 καινούρια μέλη. Ο Νίκας θα σταματήσει να ασχολείται και θα αποχωρήσει από τη
διοικούσα. Ο Αντωνιάδης παραιτήθηκε. Ο Δομάζος παραμένει, ενώ ο Βγενόπουλος θα συνεχίσει να εκπροσωπείται από τους Μαυροκουκουλάκη και Λομβάρδου-Ζούλα.

Όλο αυτό το σκηνικό έχει στεναχωρήσει τον Γιάννη Βαρδινογιάννη. Η παρακμή που ζει η ομάδα και η ΠΑΕ, ενοχλεί τον Τζίγκερ, όμως δεν θέλει να βγει μπροστά σε καμία περίπτωση. Αυτό που μαθαίνουμε πάντως είναι ότι θα αναλάβει δράση, με σκοπό να σώσει το καράβι που λέγεται Παναθηναϊκός και να μην το αφήσει επί μακρόν στο έλεος του Θεού. Ο μεγαλομέτοχος αναζητεί πρόσωπα που θα μπουν στην ΠΑΕ, βάζοντας χρήματα, ενώ και εκείνος προτίθεται να δώσει μία χορηγία ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ, για να γλιτώσει το άμεσο οικονομικό «κραχ» το τριφύλλι.

Οι όποιες εξελίξεις θα πάρουν καιρό, αλλά «σίγουρα ο Τζίγκερ δεν θα αφήσει την ομάδα να καταστραφεί», όπως μας διαβεβαίωναν συνεργάτες του. Αποκλείουν παράλληλα να αναλάβει διοικητικό πόστο ή να δραστηριοποιηθεί όπως τις χρονιές 2004-2008. Με τίποτα. Θα κάνει όμως τα απολύτως απαραίτητα για να μην πέσει σε ξέρα τουλάχιστον για εφέτος το καράβι. Λύνεται έτσι το πρόβλημα; Προφανώς όχι, αλλά για εφέτος μπορεί (με πώληση και του Σισέ) να σωθεί η χρονιά σε οικονομικό επίπεδο.

theplayer.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα