Β' Βραζιλίας: Μάχες μικρομεσαίων

09:11 6/7/2011 - Πηγή: 24wro
Με δύο ματς ομάδων που φιγουράρουν στο κάτω μισό της βαθμολογίας ανοίγει σήμερα...
η αυλαία της 10ης αγωνιστικής της Β’ κατηγορίας του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος.


ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ – ΓΚΟΪΑΣ


Κρισιούμα: Μία ομάδα που δυσκολεύει κάθε αντίπαλο είναι ο «τίγρης». Τα προβλήματα απουσιών για την γηπεδούχο εντοπίζονται κύρια στο κέντρο της άμυνας με την απουσία δύο στόπερ (Νιρλέι και Τονίνιο).

Γκοϊάς: Οι φιλοξενούμενοι συνεχίζουν με προσωρινό τεχνικό στον πάγκο των προπονητή των τερματοφυλάκων Ντεφένι καθώς η …μόνιμη λύση
δεν ανακοινώνεται προς το παρόν εξ αιτίας του ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο με άλλο σωματείο. Στα θετικά για τους φιλοξενούμενους η επιστροφή του ικανότατου επιθετικού Νέτο.

Tips


• Επτά σερί under έχει η Κρισιούμα που έχει να δεχθεί εντός έδρας γκολ από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
• Σε κάκιστη αγωνιστική κατάσταση οι φιλοξενούμενοι έχουν μόλις μία νίκη και πέντε ήττες στα έξι τους πιο πρόσφατα ματς.

ΝΤΟΥΚΕ ΝΤΕ ΚΑΞΙΑΣ- ΠΡΟΥΝΤΕΝΤΕ

Ντούκε Ντε Κάξιας: Το ντεμπούτο του στον πάγκο της γηπεδούχου θα κάνει ο 63χρονος Βαλντίρ Εσπινόζα (θείος του προσωρινού …προκατόχου του Κάκο Εσπινόζα. Το θετικό είναι για τον πρώτο ότι δεν έχουν προκύψει νέα προβλήματα αγωνιστικά.

Προυντέντε: Το επιθετικό πρόβλημα είναι ο μεγάλος πονοκέφαλος για τους φιλοξενούμενους που έχουν βρει δίκτυα μόλις σε τρία ματς στα έξι τους πιο πρόσφατα ενώ αγνοούν την …ευστοχία στα πέντε ως τώρα ταξίδια τους. Αρκετά παραμένουν τα προβλήματα απουσιών.

Tips

• Το ματς θα φιλοξενηθεί στην πόλη Μακαέ 300 χιλιόμετρα μακριά από την έδρα της Ντούκε.
• Τα 9 ματς δίχως νίκη από πλευράς γηπεδούχων είναι αρνητικό ρεκόρ όλων των εποχών για τη συγκεκριμένη κατηγορία.
• Κανένα από τα έξι τελευταία ματς της Προυντέντε δεν ήταν over.


Πρόταση: Μπορεί η Γκοϊάς να είναι σάκος του μποξ στα ταξίδια της αλλά οι αδυναμίες της Κρισιούμα είναι αρκετές για να της επιτρέψουν να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από το «Εριμπέρτο Ούλσε». Η απόδοση του Χ είναι 3,44 στην 10bet. Σ’ ότι αφορά στο άλλο αμφίρροπο παιχνίδι όπου και εδώ οι φιλοξενούμενοι τα πάνε χάλια εκτός έδρας ίσως είναι ευκαιρία για την Ντούκε με νέο προπονητή να βάλει τέλος στο σερί της δίχως νίκη. Η απόδοση του άσου είναι 2,49 στην ίδια εταιρεία.

bettv.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα