Β’ Βραζιλίας: Δοκιμασία για την Πορτουγκέσα

11:26 15/7/2011 - Πηγή: 24wro
Δύσκολο τεστ έχει η μία εκ των πρωτοπόρων Πορτουγκέσα που φιλοξενείται από την αρκετά...
δυνατή στην έδρα της Ιτουϊουτάμπα σ’ ένα από τα τρία σημερινά ματς της 11ης αγωνιστικής..


ΓΚΟΪΑΣ – ΒΙΤΟΡΙΑ ΜΠΑΪΑ

Γκοϊάς: Σε κάκιστη αγωνιστική κατάσταση είναι η γηπεδούχος που πλέον στον πάγκο της έχει τον πρώην τεχνικό της Σάο Καετάνο Μάρσιο Γκοϊάνο που θα κάνει ντεμπούτο. Δεν μπορεί όμως να στηριχθεί στους τραυματίες Άλαν Μπαΐα και οϋγκο καθώς και τον τιμωρημένο Μαρσέλο Κόστα.


Βιτόρια
Μ. : Επέστρεψε στο δρόμο των επιτυχιών με το άνετο 4-1 εντός έδρας επί της Μπραγκαντίνο βάζοντας παράλληλα τέλος σ’ ένα σερί που την είχε να σκοράρει μόλις ισάριθμες φορές στα πέντε της προηγούμενα ματς. Αρκετοί οι λαβωμένοι του «λιονταριού» ενώ τιμωρημένοι είναι οι Μάντσα και Νίνο.

Tips


• Μόλις σ’ ένα από τα πέντε της τελευταία ματς η Γκοϊάς έχει καταφέρει να μη δεχθεί γκολ ενώ έχει συνολικό παθητικό στο διάστημα αυτό 13.
• Μόλις ένα από τα πέντε τελευταία ματς της Βιτόρια ήταν goal/goal.


ITOYIOYTAΜΠΑ – ΠΟΡΤΟΥΓΚΕΣΑ

Ιτουϊουτάμπα: Τρία παιχνίδια δίχως νίκη μετράει η γηπεδούχος που μάλιστα στο διάστημα αυτό έχει ισάριθμες ήττες αλλά αμφότερες εκτός έδρας. Τιμωρημένος είναι ο νεοαποκτηθείς Εσκερδίνια αλλά επιστρέφει ο αρχηγός Καρσιάνο ενώ ίσως κάνουν ντεμπούτο δύο από τις πρόσφατες άλλες μεταγραφές της.

Πορτουγκέσα: Ο τεχνικός της πρωτοπόρου Ζορζίνιο έμεινε ικανοποιημένος παρά την αγχώδη εντός έδρας νίκη επί της αδύναμης Σαλγκέιρο. Τα προβλήματα ουκ ολίγα για τους φιλοξενούμενους καθώς πέραν των τραυματιών Ανανίας και Λουίς Ρικάρντο θα απουσιάσουν και οι τιμωρημένοι Ζαέλ και Ροζέριο.

Tips

• Μόλις τέσσερα γκολ έχει πετύχει η γηπεδούχος στα έξι της τελευταία ματς.
• Over ήταν τα τέσσερα από τα έξι τελευταία παιχνίδια της Πορτουγκές κανένα όμως από τα δύο πρόσφατα εξ αυτών.

ΠΑΡΑΝΑ – ΒΙΛΑ ΝΟΒΑ

Παρανά: Η ήττα από την Άσα εκτός έδρας της κόστισε τη μοναξιά στην κορυφή καθώς απέκτησε συγκάτοικο την Πορτουγκέσα. Στα επιπλέον προβλήματα για τον τεχνικό της η απουσία λόγω τιμωρίας του βασικού κεντρικού αμυντικού διδύμου της ομάδας Κρις και Αμαρίλντο αλλά αναμένεται να κάνει ντεμπούτο ο Μπρίνερ ενώ επιστρέφουν 1-2 βασικοί.

Βίλα Νόβα: Πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και επέστρεψε στο δρόμο των επιτυχιών με το εντός έδρας 2-0 επί της Σάο Καετάνο. Στα θετικά για τον τεχνικό της η επιστροφή από τιμωρία των Έντερ Λίμα και Χόρχε Ενρίκε.

Tips

• Μόλις μία ισοπαλία έχει στα τελευταία της έξι ματς η γηπεδούχος.
• No goal ήταν τα τέσσερα από τα έξι τελευταία ματς της Βίλα Νόβα.
Bet-at-home.com – Κάνε εγγραφή και πάρε μέχρι 100€ bonus. Η ζωή είναι παιχνίδι.
Πρόταση: Εξαιρετικά αμφίρροπα είναι όλα τα ματς της ημέρας στο συγκεκριμένο μέτωπο. Θα επιλέξουμε μόνον τον άσο της Παρανά με την απόδοση του να είναι 1,64 στην 10bet.

bettv.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα