Β. ΜΠΕΚΑΜ: Μίλησε για πρώτη φορά για τις εμμονές της

22:06 28/1/2013 - Πηγή: 24wro
Δύσκολοι καιροί για... σταρ! Και η Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham), όχι απλά το γνωρίζει, αλλά το έχει βιώσει στο πετσί της...
Η 38χρονη τραγουδίστρια, μοντέλο και επιχειρηματίας παραδέχεται για πρώτη φορά πως είναι εμμονική και ψυχαναγκαστική. Διαβάστε τι αποκάλυψε στην πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό "Elle".

Η Βικτόρια περιγράφει τον εαυτός της ως τελειομανή και εργασιομανή, ενώ δεν διστάζει να αναφέρει πως έχει εμμονή με την οργάνωση.

"Δεν χρειάζεται να δουλέψω, αλλά έχω ψυχολογική ανάγκη να δουλέψω! Είμαι εθισμένη σε αυτό. Το ίδιο και ο άντρας μου" δήλωσε η πρώην
Spice Girl και πρόσθεσε: "Θέλω τα παιδιά μου να είναι κι εκείνα εθισμένα στη δουλειά, αλλά με την καλή έννοια όχι όπως είμαι εγώ. Θέλω να αναπτύξουν μεγάλη υπευθυνότητα απέναντι στις εργασιακές τους υποχρεώσεις. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος να καταφέρεις τα μέγιστα στη ζωή σου και κάθε στόχο που θέτεις να τον αγγίζεις".

Όπως επισημαίνει η Βικτόρια, η ψυχαναγκαστική αυτή συμπεριφορά της δυσκολεύει αρκετά τη ζωή της, ενώ ισχυρίζεται πως αυτός είναι ο λόγος που είναι λιγότερο συμπαθής και δημοφιλής από άλλες συναδέλφους της ή ακόμα και από τον άνδρα της, Ντέιβιντ Μπέκαμ (David Beckham).

radar.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα