Και στο βάθος...Τραπ για την Σάλκε

15:21 26/5/2011 - Πηγή: 24wro
Στο πρόσωπο του Κέβιν Τραπ της Καϊζερσλάουτερν βλέπουν...
οι ιθύνοντες της Σάλκε την επόμενη μέρα κάτω από τα δοκάρια της ομάδας τους  αφού η αποχώρηση του Μάνουελ Νόιερ για… άλλες πολιτείες είναι θέμα χρόνου.

Μπορεί η Κυπελλούχος Γερμανίας  να μην έχει πουλήσει ακόμα τον αρχηγό της  στην Μπάγερν Μονάχου αλλά σαν μια σωστή γερμανική ομάδα που σέβεται την λέξη «προγραμματισμός» έχει ήδη βρει τον αντικαταστάτη του.

Ο 20χρονος διεθνής- με τις μικρές εθνικές
των «πάντσερ»- γκολκίπερ μπήκε στη ζωή των φίλων του γερμανικού ποδοσφαίρου μόλις τον περασμένο Μάρτη  όταν  και πήρε την θέση του τραυματία Τομπίας Σίπελ. Οι εμφανίσεις του από εκείνη την στιγμή και έπειτα ήταν εξαιρετικές και αυτό προκάλεσε το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων,  ανάμεσα τους και η Σάλκε.
Οι δύο άνθρωποι που αποφασίζουν για τα μεταγραφικά θέματα στους «βασιλικούς μπλε» είναι ο Κλέμενς Τόνις και ο Χορστ Χελντ . Αμφότεροι αναμένεται να συναντηθούν σήμερα με τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και θα τους παραθέσουν την απόφαση τους για το μέλλον του Νόιερ. Φαντάζει απίθανο να μην γίνει αποδεκτή η πρόταση των Βαυαρών αφού αγγίζει τα 25 εκ. ευρώ. Και τέτοια προσφορά για τερματοφύλακα πολύ δύσκολα συναντάς.
Εν τω μεταξύ ο Χελντ φέρεται να ξεκίνησε ήδη τις διαπραγματεύσεις με τον Μάικλ Μπέκερ, εκπρόσωπο του Τραπ, με τις δύο πλευρές να φτάνουν πολύ κοντά στη συμφωνίας. Το ποσό που θα δαπανηθεί για την μετακίνηση του 21χρονου γκολκίπερ από το «Φρίτζ Βάλτερ» στην «Βέλτινς Αρίνα» δεν αναμένεται να ξεπεράσει τα τέσσερα εκ. ευρώ.
bettv
Keywords
Τυχαία Θέματα