Τσίπρας αντιγράφει Καρχιμάκη

08:38 1/10/2012 - Πηγή: 24wro
Η επιτυχία του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του 2009, οφείλεται κατά κύριο λόγο στον Καρχιμάκη κι...
όχι στον Παπανδρέου. Ο Κρητικός σκέφτηκε κάτι απλό: "τόσους αφισοκολλητές βολέψαμε στο δημόσιο (καταχρεώνοντας την Ελλάδα), που μας χρωστάνε χάρη. Να τους αξιοποιήσουμε". Και τους
αξιοποίησε μετατρέποντάς τους σερουφιάνους.

Σε κάθε υπηρεσία, ..σε κάθε γραφείο, υπήρχαν επί Καραμανλή οι πράσινοι ρουφιάνοι, που έκλεβαν χαρτιά, τα φωτοτυπούσαν, τα φωτογράφιζαν και τα έστελναν στο γραφείο τεκμηρίωσης. Ένας απέραντος μηχανισμός χαφιέδων εξαπλώθηκε σε όλη τη χώρα, με στόχο να ανακαλύπτει σκάνδαλα ή "σκάνδαλα", που θα έφθειραν και θα αποδομούσαν την κυβέρνηση.

Με τη βοήθεια σκανδαλοθηρικών φυλλάδων, ο ελληνικός λαός εθίστηκε τόσο πολύ στα σκάνδαλα, που πλέον αποτελούν τη βασική πνευματική τροφή του.

Σήμερα οι χαφιέδες εγκατέλειψαν το ΠΑΣΟΚ που τους έκανε ανθρώπους διορίζοντάς τους, στην εξουσία ξαναήρθαν (εν μέρει) οι ηλίθιοι της ΝΔ που δεν παίρνουν χαμπάρι τι γίνεται δίπλα τους και οιρουφιάνοι μετακομίζουν στο νέο ΠΑΣΟΚ, τον ΣΥΡΙΖΑ, που παίρνει θέση μάχης, για να φάει αυτός τα τελευταία κομμάτια από το λέσι που λέγεται Ελλάδα. Και είναι πολύ πεινασμένος για εξουσία. Και καλά κάνει, αφού το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας, είναι ρουφιάνοι χωρίς καμιά ιδεολογία, που ο μοναδικός στόχος της ζωής τους είναι να βολευτούν στο δημόσιο.

Αυτό, το οποίο δεν έβαλαν χέρι οι ηλίθιοι νεοδημοκράτες, αν και από αυτό παίρνουν -σε ψήφους- συνήθως τα ...... τους.
Έτσι, οι χαφιέδες μετακομίζουν σε όποιον ανταμείβει. Απλό είναι και γίνεται χιλιάδες χρόνια.

taxalia.blogspot.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα