Τσάμπιονσιπ: Φαβορί στην έδρα τους οι «βασιλικοί»

23:10 13/5/2011 - Πηγή: 24wro
Με την εξαιρετικά αμφίρροπη αναμέτρηση της ...
Ρέντινγκ με την Κάρντιφ συνεχίζεται ο πρώτος γύρος των play off της Τσάμπιονσιπ στην Αγγλία.






Στους αγώνες που έδωσαν οι δύο ομάδες στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος δεν υπήρξε νικητής καθώς στο «Μαντέζσκι» το σκορ έληξε 1-1 ενώ στην Ουαλία το ματς ήρθε 2-2. Σε αυτή την σειρά αγώνων δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ και αν οι δύο ομάδες έχουν ίδιο αριθμό γκολ
μετά το τέλος του δεύτερου ματς θα «οδηγηθούν» σε παράταση και πέναλτι.








Ρέντινγκ: Με νίκη μπήκε στα off η γηπεδούχος αφού πέρασε με επιτυχία το εμπόδιο της Ντέρμπι με 2-1. Αυτό ήταν και το πιο σημαντικό για τον Μακ Ντέρμοτ που σήμερα ξέρει πως οι παίκτες του θα έχουν περισσότερο άγχος και τους ζήτησε αυτοσυγκράτηση και ηρεμία προκειμένου να φτάσουν στην επίτευξη ενός τέρματος. Αυτός είναι και ο βασικός στόχος για τους «βασιλικούς» μέσα στο «Μαντέτζσκι» κόντρα στους Ουαλούς. Ένα γρήγορο γκολ προκειμένου να «λυθούν» τα πόδια τους και μετά το παιχνίδι θα είναι υπό τον έλεγχο τους. Ευχάριστα τα νέα από τον τραυματισμό του Λέιγκεργκουντ αφού ο μέσος της Ρέντινγκ αποθεραπεύθηκε και τέθηκε κανονικά στη διάθεση του προπονητή του. Το ίσιο και οι Λονγκ (επιθετικός) και Κέμπε (μέσος) που δεν αγωνίστηκαν κόντρα στα «κριάρια».






Κάρντιφ: Περίμενε υπομονετικά να περάσει αυτή η σεζόν και να βρεθεί εκεί που ήταν και πέρυσι , στα play off της ανόδου. Η ώρα έφτασε και όλοι στο στρατόπεδο της Κάρντιφ θέλουν να είναι αυτοί που θα «χαμογελάσουν» τελευταίοι. Την περασμένη χρονιά η Μπλάκπουλ τους στέρησε αυτή την χαρά στον τελικό της ανόδου στο «Γουέμπλεϊ» αλλά φέτος οι «Bluebirds» δεν μοιάζουν διατεθειμένοι να «χαρίσουν» άλλη μια χρονιά στην Τσάμπιονσιπ. Ο Ντέιβ Τζόουνς που βρίσκεται την τελευταία 6ετια στον πάγκο των φιλοξενούμενων γνωρίζει πως η ομάδα του είναι έτοιμη για την μεγάλη πρόκληση και αν δεν έρθει και φέτος ο προβιβασμός τότε θα χρειαστεί νέο «αίμα» καθώς η απογοήτευση πολύ δύσκολα γιατρεύεται. Μοναδικός «πονοκέφαλος» για τον τεχνικό των Ουαλών ο Χάντσον (αμυντικός) αλλά όπως όλα δείχνουν θα είναι παρών στον σημερινό αγώνα, όπως και 2.000 φίλοι της Κάρντιφ που θα κάνουν τα 177 χιλιόμετρα μέχρι το «Μαντέτζκι» για να στηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα.






Στο ψαχνό: Αμφίρροπη όσο δεν πάει η εν λόγω αναμέτρηση. Μικρό προβάδισμα στον άσο που «πληρώνει» με απόδοση 2.08 στην 10bet.
bettv
Keywords
Τυχαία Θέματα