«Κόκκινο πανί» η Λίβερπουλ για Ουγιέ

22:05 13/5/2011 - Πηγή: 24wro
Πολύ σοβαρά να καθίσει ξανά εφέτος στον πάγκο της Άστον Βίλα σκέφτεται....
ο Ζεράρ Ουγιέ αν και η ευαίσθητη του καρδιά  δεν αντέχει τις συγκινήσεις και το άγχος.

Αιτία της ριψοκίνδυνης αυτής διάθεσης του Γάλλου τεχνικού είναι η … αγάπη του για τη Λίβερπουλ! Ο Ουγιέ , θέλει να καθοδηγήσει τους «χωριάτες», στο τελευταίο φετινό τους ματς κόντρα στους «κόκκινους» στον πάγκο των οποίων καθόταν στις αρχές της χιλιετίας και μάλιστα το 2001 τους είχε οδηγήσει στην κατάκτηση τριών τροπαίων (Κύπελλο Αγγλίας, Λιγκ Καπ και κύπελλο ΟΥΕΦΑ) ενώ την επόμενη χρονιά
πριν ξεκινήσουν τα καρδιακά του προβλήματα την έφερε στην 2η θέση της Πρέμιερ Λιγκ πίσω από την πρωταθλήτρια τότε Άρσεναλ!
Ο Γάλλος τεχνικός απουσιάζει από τον πάγκο της Βίλα από τα μέσα Απριλίου, όταν εισήχθη στο νοσοκομείο με έντονους πόνους στο στήθος και άκουσε από τους γιατρούς να του συνιστούν ιδιαίτερη προσοχή, αφού καλείται πλέον να αποφεύγει το άγχος και τις εντάσεις. Έκτοτε, ο βοηθός του, Γκάρι ΜακΆλιστερ έχει αναλάβει να συνεχίσει το έργο του στη Βίλα, ωστόσο, το «δεξί του χέρι», υποστήριξε ότι η επιθυμία του Ουγιέ να δει ξανά τη Λίβερπουλ, θα τον κάνει να ξεπεράσει τους φόβους για την υγεία του!
«Ο Ζεράρ, είναι πολύ καλά. Τον έχω δει αρκετές φορές τις τελευταίες μέρες και έχει βελτιωθεί αρκετά. Στο ματς κόντρα στη Λίβερπουλ, έχει ορισμένες πιθανότητες να επιστρέψει στον πάγκο της ομάδας, αλλά είναι κάτι για το οποίο δεν έχουμε μιλήσει ακόμη» τόνισε ο ΜακΆλιστερ.

bettv
Keywords
Τυχαία Θέματα