Τουρκία: Παραμένει στην κορυφή η Τραμπζονσπόρ

23:05 21/4/2011 - Πηγή: 24wro
Με τη Φενέρμπαχτσε να δοκιμάζεται στη Σμύρνη η Τραμπζονσπόρ θέλει να περάσει την... Μεγάλη Παρασκευή νικηφόρα από τη δύσκολη έδρα της Εσκισέχιρσπορ.


Δύσκολη η αποστολή της, αλλά δεν είναι τυχαία πρώτη στην κατηγορία!



Τώρα είναι τα δύσκολα για την Εσκισέχιρσπορ, που μετά το 2-2 στην Αττάλεια από την Αντάλιασπορ, συμπλήρωσε τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκες (με δύο ισοπαλίες, βέβαια)! Αυτό σημαίνει βέβαια, ότι το ευρωπαϊκό όνειρο αρχίζει να απομακρύνεται, αφού ήδη είναι
έξι βαθμούς πίσω από την 4η Γκαζιάντεσπορ και για να έχει ελπίδες θέλει μόνο νίκη απέναντι στην πρωτοπόρο και με σούπερ κίνητρο, Τραμπζονσπόρ.  Σκούρα τα πράγματα, δηλαδή, παρά την επιστροφή του βασικού μπακ Τσοσκούν στην ενδεκάδα.

Σκούρα, γιατί η Τραμπζονσπόρ μετά τη νίκη της στην Τραπεζούντα επί της Μπούρσασπορ παρέμεινε στην κορυφή, πετυχαίνοντας την 6η συνεχόμενη επιτυχία και όγδοη στα τελευταία δέκα παιχνίδια.  Μόνη πρώτη στην κορυφή, σε απόσταση δύο βαθμών από τη Φενέρ και τα όνειρα του τίτλου, είναι για πρώτη φορά ζωντανά μετά το 1984! Δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα, αφού η απουσία του γκολκίπερ Κιβράκ, είναι γνωστή εδώ και καιρό!

Στο ψαχνό… Η πρωτοπόρος αντιμετωπίζει μια καλή ομάδα στην έδρα της, που έχει στόχο την Ευρώπη, αλλά πιστέψτε με, το κίνητρο του πρωταθλήματος έπειτα από 26 χρόνια και βάλε είναι μεγαλύτερο! Καλύτερη ομάδα, καλύτερη φόρμα, καλή και η αξία του διπλού! Με τους φιλοξενούμενους, λοιπόν!

bettv.gr 
Keywords
Τυχαία Θέματα