Το ξέσπασμα του Φώτη Σεργουλόπουλου για τα Madwalk

12:53 12/2/2012 - Πηγή: 24wro
Mέσα από την απογευματινή του εκπομπή έδωσε απαντήσεις για τα θετικά και τα αρνητικά τηs φαντασμαγορικήs βραδιάs...

Ανάμεσα σε αυτούς ο παρουσιαστήs του Φώτηs-Μαρία Live o οποίος το απόγευμα της Πέμπτης, μέσα από την του εκπομπή μοιράστηκε με τους τηλεθεατές πως δεν απόλαυσε την βραδιά, αν και είπε τα καλύτερα λόγια για το στήσιμο του show.

«Θέλω να πω συγχαρητήρια σε όλους τους δημιουργούς, τους σχεδιαστές, τους τραγουδιστές και σε ανθρώπους οι οποίοι συμμετείχαν ενεργά και δημιουργικά με οποιονδήποτε τρόπο. Αυτό είναι μια πασαρέλα,
η οποία πρέπει να έχει extreme πράγματα και να δημιουργήσει ενδιαφέρον» είπε ο παρουσιαστής και πρόσθεσε: " Είναι ένα καλλιτεχνικό γεγονός άψογο που σπάνια το βλέπεις και το μόνο πρόβλημα στους καιρούς που ζούμε είναι οι παρατρεχάμενοι σε αυτά τα event. Εννοώ, αφήστε τους καλλιτέχνες να δημιουργήσουν και μην βάζετε τρικλοποδιές άνθρωποι που ζείτε και απομυηζείτε άλλους ανθρώπους και καλλιτέχνες. Επειδή εμένα αυτή τη στιγμή δεν μου άρεσε το χθεσινό θέαμα, διότι δεν πέρασα καθόλου καλά για άλλους λόγους και συγχύστηκα, είδα μερικά αποσπάσματα και θαύμασα την όρεξη των ανθρώπων και των δημιουργών. Αυτή τη στιγμή το να κάνεις τσαμπουκάδες και χαϊλίκια, τα οποία ήταν συνηθισμένα σε άλλους καιρούς είναι το λιγότερο αστεία. Ας ηρεμήσουν όλοι και να αφήσουν ήσυχους τους δημιουργούς να κάνουν τη δουλειά τους όπως εκείνοι ξέρουν, γιατί κανένας τους δεν πληρώθηκε γι' αυτό».

Για άλλη μια φορά ο συμπαθής παρουσιαστής δε δίστασε να πει ανοιχτά την άποψη του σε κάτι που τον ενόχλησε.
Queen.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα