Το πούρο του κ. Ραχόι προκαλεί

08:29 28/9/2012 - Πηγή: 24wro
Οι φωτογραφίες του Ισπανού πρωθυπουργού με το πούρο στο χέρι να βαδίζει στους δρόμους...
της Ν.Υ., δημοσιεύτηκαν σήμερα στις εφημερίδες της χώρας του, που ταράσσεται από διαδηλώσεις εναντίον των νέων μέτρων λιτότητας.

Οι επικρίσεις ήταν πολλές, κυρίως μέσω Twitter, όπου αρκετοί Ισπανοί σχολίασαν ότι η εικόνα του πρωθυπουργού με το πούρο, να βαδίζει έξω από το Radio City
Music Hall τους θύμισε Μαρία Αντουανέττα.

Η εκπρόσωπος του Ραχόι, απαντώντας στις επικρίσεις επικαλέστηκε το σφιχτό πρόγραμμα του Ισπανού πρωθυπουργού στη Ν.Υ. και την προσπάθεια του να πάρει μια ανάσα.
Όμως επειδή υπάρχει και παρελθόν, οι Ισπανοί θυμήθηκαν πως όταν η Ισπανία ζητούσε 100 δις για να σωθούν οι τράπεζες της, ο Ραχόι έκανε μια σύντομη ανακοίνωση στη συνέντευξη Τύπου και στη συνέχεια πέταξε για την Πολωνία με το γιό του, προκειμένου να παρακολουθήσουν την Ισπανία στο Euro. Μάλιστα, όπως έγραψε αυτή την εβδομάδα το εβδομαδιαίο περιοδικό Interviú κατά την επιστροφή από την Πολωνία, στην πληρωμένη από τα κρατικά ταμεία πτήση, ο Ραχόι απόλαυσε μαζί με άλλους γεύμα αξίας χιλίων ευρώ με μπριζόλες φιλέ μινιόν, ακριβά κρασιά και πεπαλαιωμένα ουίσκι.
Πάντως δεν ήταν τώρα, μόνο το πούρο του Ραχόι που εκνεύρισε τους Ισπανούς αλλά και το κάλεσμα του προς τους επιχειρηματίες να επενδύσουν στην Ισπανία και να μην δίνουν σημασία στις διαδηλώσεις, αφού «η πλειοψηφία των Ισπανών δεν διαδηλώνει».

lifo.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα