Το «καρέ» της δικαίωσης Σαμαρά…

10:40 25/6/2011 - Πηγή: 24wro
Μπορεί οι ώρες στο εξωτερικό να περνούν πάντοτε αργά για τον Αντώνη Σαμαρά...
αφού η πολιτική του μοναξιά γίνεται ολοένα και πιο έντονη όσο οι έξωθεν πιέσεις για συναίνεση αυξάνονται, ωστόσο το επιτελείο του δηλώνει ικανοποιημένο από την εικόνα που εκπέμπει η ΝΔ και αποτιμά ως θετικές τις τελευταίες εξελίξεις.

Οι ίδιες πηγές μάλιστα μιλούν για δικαίωση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως η
οποία προκύπτει από:

•Τα τελευταία δημοσκοπικά δεδομένα που δίνουν σταθερό προβάδισμα στη ΝΔ έναντι της κυβερνώσας παράταξης

•Την πρόσφατη έκθεση του ΟΗΕ, για την παγκόσμια κοινωνική κατάσταση, που καταδικάζει πολιτικές λιτότητας όπως του μνημονίου

•Από τα συμπεράσματα της Συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που -όπως λένε στη «Συγγρού»- υπογραμμίζει στόχους τους οποίους η Νέα Δημοκρατία υποστηρίζει εξαρχής και σταθερά.

•Την τελευταία καταιγίδα κριτικής στους κόλπους του Ε.Λ.Κ. η οποία όμως όπως πιστεύουν οι συνομιλητές του Αντώνη Σαμαρά, δύναται να προσθέσει πόντους στον πρόεδρο της ΝΔ, δεδομένου ότι δεν κάμφθηκε από τη συντονισμένη αμφισβήτηση των «γαλάζιων» θέσεων.

Στη ΝΔ ελπίζουν οι κρούσεις των ξένων αξιωματούχων να ελαχιστοποιηθούν το επόμενο διάστημα. Ωστόσο γνωρίζουν ότι κάτι τέτοιο δεν αναμένεται να συμβεί σύντομα. Για αυτό το λόγο ο Αντώνης Σαμαράς, επιθυμεί να αντεπιτεθεί σε δυο, τουλάχιστον, μέτωπα.

Πρώτα από όλα με τη συνεπή και επίμονη στάση του στο εσωτερικό, έχει σκοπό να σταθεροποιήσει την ανοδική πορεία του κόμματος, αποδεικνύοντας πως η ελληνική κοινωνία είναι με το μέρος του και διεκδικεί και αυτή αλλαγές.

Δευτερευόντως, προτίθεται να έρθει ξανά πρόσωπο με πρόσωπο με τη διεθνή αμφισβήτηση, με παρεμβάσεις του σε ξένα μέσα και αρθρογραφία σε έντυπα του εξωτερικού, προκειμένου να αποκαταστήσει την εικόνα της ΝΔ, η οποία θεωρεί πως έχει παραποιηθεί.

newsbomb.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα