Το έσωσαν από τη φόλα και βρήκαν το σύρμα χωμένο στον λαιμό του

18:43 11/11/2012 - Πηγή: 24wro
Η Βάσω Τάκη, πρόεδρος του Συλλόγου Ζωόφιλων...
Ημαθίας «ΖΩ.Η.» μας ενημέρωσε, ότι σήμερα το πρωί δέχτηκε ένα τηλεφώνημα σχετικά με μια γάτα, που βρισκόταν στην περιοχή Ασώματα Βέροιας και είχε ...σπασμούς, ενώ έβγαζε σάλια από το στόμα, αφού προφανώς είχε δηλητηριαστεί. Η Ιζαμπέλα μέλος του συλλόγου πήγε στο σημείο πήρε τον αρσενικό γάτο και τον μετέφερε στον κτηνίατρο.

Εκεί αφού αντιμετωπίστηκε αρχικά η δηλητηρίαση, η κτηνίατρος διαπίστωσε, πως γύρω από το λαιμό του και κάτω από το δέρμα του γάτου, είχε ενσωματωθεί πλήρως ένα χοντρό σύρμα. Η κτηνίατρος αναγκάστηκε να κάνει δύο τομές
στον λαιμό του για να κόψει το σίδερο και να το αφαιρέσει.

Ο άνθρωπος για το ζώο είναι διάβολος

Κάποιος προφανώς του είχε κάνει αυτή τη συρμάτινη θηλιά και καθώς το ζώο αναπτύσσονταν η αρχική πληγή έκλεισε και το σύρμα βυθίστηκε μέσα στο κορμί του.

Η κα Τάκη μας εξηγεί: «Μας είπαν, ότι είναι μια μέθοδος για να πεθάνουν τα γατιά μεγαλώνοντας. Το ζώο ζει και ελπίζουμε να συνέλθει. Πραγματικά βλέποντας πολύ συχνά τέτοια παρόμοια περιστατικά, τα οποία αποδεικνύουν την ανωμαλία των ανθρώπων, σκέφτομαι αυτό που λένε: ότι "ο άνθρωπος για το ζώο είναι διάβολος"».
Keywords
Τυχαία Θέματα