Το Fashion Week των Simpsons

15:33 2/3/2012 - Πηγή: 24wro
Ο Alexsandro Palombo ντύνει τους Simpsons με τα ρούχα των σταρ της μόδας...

Θέλει πολύ μαεστρία, τσαγανό, αλλά και μια χούφτα χάντρες ξεματιάσματος, αν έχεις το θράσος (μαζί με το ταλαντούχο πενάκι) και διακωμωδείς , σε καρτουνίστικη εκδοχή, κάποιους από τους πιο σνομπ, «ξινούς» και απλησίαστους ρυθμιστές της παγκόσμιας μόδας. Αν αυτό βέβαια συνέβαινε στην Ελλάδα,
μάλλον ο συγκεκριμένος σκιτσογράφος -αφού δημοσίευε τα σκίτσα-καρικατούρες ανθρώπων της εγχώριας μόδας- θα είχε μπει αυτομάτως στο περιθώριο.
Οι συσχετισμοί δυνάμεων όμως είναι διαφορετικοί, τα μεγέθη ανόμοια, η «cartoon-βάση» για να αποτυπωθούν οι διάσημες μοδίστικες φιγούρες είναι η θρυλική σειρά Simpsons και ο «δημιουργικός παρονομαστής» έχει το creative approve παγκοσμίως: ο λόγος για τον Alexsandro Palombo, τον «πατέρας» των σατιρικών fashion εικονογραφήσεων, έναν καλλιτέχνη που τολμάει και τσαλακώνει τα «θεία» της μόδας, χωρίς φραγμό και περιορισμούς. «Όταν βάζω το μολύβι μου στο χαρτί ξέρω από πού θα ξεκινήσω, αλλά δεν ξέρω που θα σταματήσω». Η αχαλίνωτη φαντασία του δεν έβαλε φρένο, ευτυχώς, οπότε και ρίχνει απλόχερα βορά στους fashionistas του πλανήτη την Simpsons βερσιόν των Anna Wintour, GraceCoddington, Diane Pernet, Karl Lagerfeld, Alber Elbaz, Coco Chanel, Iris Apfel, Suzy Menkes, Hilary Alexander, Marc Jacobs,Donatella Versace, Allegra Versace και Dita Von Teese.

Κάντε κλικ για να δείτε τις εικόνες σε μεγέθυνση:

coolspotting.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα