Τι φέρνουν στα ζώδια οι διελεύσεις του Δία

17:55 20/9/2011 - Πηγή: 24wro
Υπενθυμίζουμε ότι ο Δίας συμβολίζει την προσπάθεια του μικρού εαυτού μας…
να ξεπεράσει τα στενά του όρια και να γίνει κοινωνικό ον αφού μόνο έτσι θα μπορέσει να αξιοποιήσει το μέγιστο του δυναμικού του. Παραδοσιακά σχετίζεται με την γνώση, την θρησκεία, την φιλοσοφία και την ηθική επειδή αυτοί είναι οι τομείς που διευρύνουν τη συνείδηση του ατόμου, ωστόσο όλα τα παραπάνω είναι συνυφασμένα με τον πλούτο, την άνεση και την ελευθερία της επιλογής, όντας τελικά ένα δίκοπο μαχαίρι.
Η αυστηρότητα δεν ταιριάζει στον Δία, αφού έχει πάντα σαν προτεραιότητα τις πιο εύκολες λύσεις,
κάτι που στις περιπτώσεις δυσαρμονίας μπορεί να εκδηλωθεί ως μια υπερβολική προσκόλληση στην ποσότητα και σε «κενές» αξίες.


Ας δούμε όμως πως εκδηλώνεται η διέλευση του Δία μέσα από τους δώδεκα οίκους, που στην ζωδιακή αστρολογία έχουν σαν αφετηρία το ζώδιο στο οποίο ανήκει ο καθένας μας. Για παράδειγμα αυτήν την περίοδο ο Δίας βρίσκεται στον Ταύρο, που για τους Σκορπιούς μπορεί να νοηθεί ως 7ος οίκος. Αντίστοιχα, για τους Ζυγούς ο Δίας βρίσκεται στον 8ο οίκο, για τους Παρθένους στον 9ο, για τους Λέοντες στον 10ο, για τους Καρκίνους στον 11ο και για τους Διδύμους στον 12ο (αυτά είναι και τα έξι ζώδια στα οποία πρακτικά αναφέρεται το δεύτερο μέρος του άρθρου)


Αν φυσικά ως πιο ειδικοί γνωρίζετε τον Ωροσκόπο σας, και τον γενέθλιο οίκο από τον οποίο διελαύνει ο Δίας, θα πρέπει να του δώσετε προτεραιότητα αφού θα έχετε μια πιο ουσιαστική εικόνα για το που θα σας ευνοήσει ο πλανήτης της επέκτασης.




Διαβάστε περισσότερα στο  astrology.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα