30.000 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΚΑΛΗΜΕΡΑ» ΤΟΥ Γ.ΑΦΤΙΑ ΣΤΟ ALTER…ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΑΙΞΕ ΚΟΝΣΕΡΒΑ VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΕΖΑ TV!!!


Με 30.000 ευρώ πρόστιμο τιμώρησε χθες το ΕΣΡ το κανάλι Alter για το βίντεο-κονσέρβα που παρουσίασε ως «φρέσκο» πριν από τρεις μήνες, μέσα από το κεντρικό δελτίο και την εκπομπή του Γιώργου Αυτιά «Καλημέρα».
Στο βίντεο προβάλλονταν σκηνές από επεισόδια που γίνονταν μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών, κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης στο Σύνταγμα,
μόνο που υπήρχε μια ειδοποιός διαφορά. Σύσσωμοι αν και Ιούνιος φορούσαν... χειμωνιάτικα!
Για το μεταχρονολογημένο αυτό βίντεο, η ανεξάρτητη αρχή επέβαλε, κατά πλειοψηφία, πρόστιμο για χρήση παραπλανητικής σκηνοθετικής μετάδοσης, ανακριβή παρουσίαση, χωρίς αίσθημα ευθύνης, αφού και στο δελτίο και στην εκπομπή, όπως είπε ο πρόεδρος του ΕΣΡ Ι. Λασκαρίδης, δεν ενημέρωναν το τηλεοπτικό κοινό ότι πρόκειται για πλάνα αρχείου.
ΕΙΣΤΕ ΛΙΓΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΤΟ ΕΣΡ Ή ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΤΕ ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ;;;
ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ,ΒΡΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΠΡΕΖΑ TV ΣΤΟ YOUTUBE VIDEO ΜΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ...ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 2010!!!
ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΑΠΡΟΣΕΞΙΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ,ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΞΑΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ...ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ...ΩΣ ΠΡΟΣΦΑΤΟ.
ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΣΚΗΝΟΘΕΤΙΜΕΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ;;;
ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΦΤΙΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ...
ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΚΤΕΛΕΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ...ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ,ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ...
Διαβάστε περισσότερα »
Keywords
Αναζητήσεις
preza tv alter
Τυχαία Θέματα