Τι έχει η Jessica Alba στην τσάντα της;

09:26 1/7/2011 - Πηγή: 24wro
Η 30χρονη ηθοποιός και «πρόσωπο» της Revlon, αν και διανύει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της...
έχει καθημερινά ένα πολυάσχολο και απαιτητικό πρόγραμμα.

Παρόλα αυτά εξακολουθεί να είναι όμορφη και εντυπωσιακή σε κάθε της εμφάνιση. Η ίδια αποκαλύπτει τι έχει πάντα στην τσάντα της, ειδικά το καλοκαίρι, αλλά και τα μυστικά της για ένα φρέσκο, εκθαμβωτικό look.



Η 30χρονη ηθοποιός και «πρόσωπο» της Revlon, αν και διανύει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, έχει καθημερινά ένα πολυάσχολο και απαιτητικό πρόγραμμα. Παρόλα αυτά εξακολουθεί να είναι όμορφη και εντυπωσιακή σε κάθε της εμφάνιση. Η ίδια αποκαλύπτει τι έχει πάντα στην τσάντα της, ειδικά το καλοκαίρι, αλλά και τα μυστικά της για ένα φρέσκο, εκθαμβωτικό look.

5 προϊόντα που δεν αποχωρίζομαι ποτέ: ενυδατική κρέμα με χρώμα, concealer, λαμπερή πούδρα μάσκαρα και lip gloss.

Τα μυστικά ομορφιάς μου: πριν ανακαλυφθούν τα κρεμώδη ρουζ, η γιαγιά μου χρησιμοποιούσε το κραγιόν στα χείλη, τα μάγουλα και τα μάτια. Το ίδιο κάνω και εγώ ακόμη και σήμερα. Η μητέρα μου με συμβούλευε να πλένω το πρόσωπό μου κάθε βράδυ, να φοράω πάντα αντηλιακό κατά τη διάρκεια της ημέρας και να πίνω άφθονο νερό. Είναι τόσο απλά όλα αυτά, αλλά εμένα με βοηθάνε πολύ.

Αγαπημένο αντηλιακό: μου αρέσουν τα αντηλιακά που δεν είναι πολύ βαριά γι’ αυτό χρησιμοποιώ το California Baby της κόρης μου.

Αγαπημένο καλοκαιρινό άρωμα: τo Vamp à NY της Honoré des Prés. Πρόκειται για μια γαλλική μάρκα με οργανικά αρώματα. Δεν είναι βαρύ και έχει ένα γλυκό άρωμα βανίλιας.

Αγαπημένα βερνίκια νυχιών: Το Top Speed Nail Polish της Revlon στις αποχρώσεις Jaded και Fire.

Ενυδατικά προϊόντα που εμπιστεύομαι: Αυτά της Jurlique και της La Mer.

fashionlove.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα