Νορβηγία: Βίκινγκ σε άνοδο!

09:26 1/7/2011 - Πηγή: 24wro
Να συνεχίσει το σερί των τριών αήττητων αγωνιστικών κατά τις οποίες μάλιστα δεν έχει...
δεχθεί τέρμα θέλει η Βίκινγκ, η οποία υποδέχεται τη νεοφώτιστη Σάρπσμποργκ σε μία από τις δύο αναμετρήσεις της Πέμπτης στη νορβηγική λίγκα.


Στην άλλη, η Μπραν έρχεται με κεκτημένη ταχύτητα από την εντυπωσιακή εμφάνιση της Δευτέρας (συνέτριψε τη Σάρπσμποργκ εκτός έδρας με 5-3), φιλοξενώντας την Οντ Γκρένλαντ, ομάδα η οποία «εκθρόνισε» τη μέχρι πρότινος
πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα Μόλντε, επικρατώντας εντός έδρας με 1-0 την περασμένη Κυριακή.


ΒΙΚΙΝΓΚ – ΣΑΡΠΣΜΠΟΡΓΚ

Βίκινγκ: «Είναι στα πάνω της, είναι στα ωραία της» η ομάδα του Άγκε Χάρεϊντε, η οποία μετά τις νίκες με 3-0 κόντρα στη Μπραν (εντός) και 1-0 κόντρα στη Στάμπαεκ (εκτός), κατάφερε να μη χάσει και κόντρα στη Ρόζενμποργκ, μένοντας στο «στείρο» 0-0 μπροστά στο κοινό της. Το γεγονός πως η προσεχής αντίπαλος δεν έχει αντιμετωπιστεί ποτέ ξανά μέσα στην πρόσφατη δεκαετία, δεν τρομάζει τους γηπεδούχους οι οποίοι έχουν ήδη βάλει πλώρη για μία νέα νίκη, που θα τους βοηθήσει να ξεκολλήσουν από τη ζώνη του υποβιβασμού. Στην προσπάθειά τους αυτή δεν θα έχουν τους μέσους Κνάρβικ και Σοκολόφσκι καθώς και τον επιθετικό Ίνγκελστεν, όλοι τους μακροχρόνια τραυματίες.


Σάρπσμποργκ: Έβαλε το «λιθαράκι» της στο να παρακολουθήσουν ένα χορταστικό από κάθε άποψη παιχνίδι, όσοι βρέθηκαν στο γήπεδό της την περασμένη Δευτέρα, δεν απέφυγε όμως την ήττα – συντριβή με 3-5 από τη Μπραν, σε μία αναμέτρηση με απίστευτη εξέλιξη στο σκορ και εναλλαγές συναισθημάτων. Προηγήθηκε στο σκορ με τη συμπλήρωση 20 λεπτών, δέχθηκε ακολούθως τρία γκολ, βρήκε το σθένος να ισοφαρίσει (3-3), για να δεχθεί δύο χτυπήματα σε τρία λεπτά, χάνοντας τελικά με 3-5. Το γεγονός πως είναι η μία από τις δύο ομάδες που δεν έχουν εκτός έδρας νίκη φέτος (2 ισοπαλίες, 4 ήττες), κάνουν την προσεχή αποστολή της ακόμα πιο δύσκολη, στην προσπάθεια που κάνει να απομακρυνθεί από τις επικίνδυνες θέσεις. Απών για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι της, ο δίμετρος επιθετικός και πρώτος σκόρερ της, Χος (12 αγώνες / 5 γκολ).


ΜΠΡΑΝ – ΟΝΤ ΓΚΡΕΝΛΑΝΤ

Μπραν: «Έδειξε τα δόντια της» την περασμένη Δευτέρα η ομάδα του Ρούνε Σκάρσφιορντ, «φιλοδώρησε» με πέντε γκολ εκτός έδρας τη Σάρπσμποργκ (3-5) και μείωσε την απόστασή της από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στους 3 βαθμούς. Νέα πρόκληση αποτελεί η αναμέτρηση κόντρα στην επικίνδυνη Οντ Γκρένλαντ, με τους γηπεδούχους να θέλουν πάση θυσία τη νίκη, προκειμένου να εισέλθουν – υπό προϋποθέσεις – στο κουαρτέτο κορυφής. Δεν είχαν αναφερθεί τραυματίες στο τελευταίο της ρεπορτάζ.

Οντ: Ένα γκολ του επιθετικού Φρόντε Γιόνσεν στο τρίτο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ήταν αρκετό για να δώσει μία σπουδαία νίκη στην ομάδα του κόουτς Φάγκερμο (1-0) και να «γκρεμίσει» τη Μόλντε από την κορυφή της βαθμολογίας. Παράλληλα, οι φιλοξενούμενοι απομακρύνθηκαν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και ατενίζουν το μέλλον με
Keywords
Τυχαία Θέματα