Θ.ΠΑΓΚΑΛΟΣ: Γελοίος τύπος ο Τσίπρας!

22:35 23/10/2012 - Πηγή: 24wro
Νέα επίθεση στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Θόδωρος Πάγκαλος...
αποκαλώντας τον, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ «γελοίο»! «Ένας τύπος που λέει στους Ευρωπαίους
"βάλτε κάτω τα μολύβια και ακούστε μας, γιατί μιλάμε για ανθρώπους", δεν είναι γελοίος; Εμένα αυτό το συναίσθημα με προκαλεί» υποστήριξε.

Για μία ακόμη φορά επίσης ο πρώην υπουργός επέκρινε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο επειδή δεν προχώρησε σε ανοιχτό συνέδριο όταν ανέλαβε την ηγεσία. «Αντ' αυτού, ο κ. Βενιζέλος μάζεψε τη στενή του παρέα, το γραφείο του, κυριολεκτικά απέκλεισε όλους τους άλλους, αδιαφόρησε για αυτούς και τώρα έρχεται και λέει "βοηθήστε με". Ποιον να βοηθήσουμε; Δεν έχει μείνει κανείς. Εδώ έφυγε το ΠΑΣΟΚ, δεν φεύγουμε εμείς» ισχυρίσθηκε.

Ο κ. Πάγκαλος ζήτησε από το ΠΑΣΟΚ να αποφασίσει τι θα κάνει και αν θα μετάσχει στην κυβέρνηση Σαμαρά. «Γιατί εγώ βρίσκω εντελώς απαράδεκτο και επιζήμιο -και από εκλογική άποψη ακόμα- να είμαστε υποστηρικτές σε μια κυβέρνηση που, για κάποιο λόγο, δεν συμμετέχουμε» τόνισε.

Ήταν όμως και πάλι θετικός στις κρίσεις του για τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. «Είμαι ευχάριστα έκπληκτος, γιατί δεν περίμενα ότι θα μπορέσει να συνδυάσει το δικό του κόμμα, με τις στάσεις και τις αντιστάσεις του, το ΠΑΣΟΚ στην κατάσταση που είναι σήμερα και ένα κόμμα που έχει προκύψει από την κομμουνιστικής προέλευσης Αριστερά, με άλλες βλέψεις και άλλους προσανατολισμούς, όπως είναι το κόμμα του κ. Κουβέλη. Είναι ένα επίτευγμα, που από τον Σαμαρά της "Πολιτικής 'Ανοιξης" δεν το περίμενα. Φαίνεται ότι έχει ωριμάσει. Και ένα πολιτικός που ωριμάζει μου αρέσει, όπως και ένας πολιτικός που αλλάζει μου αρέσει» ανέφερε.

madata.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα